Eurovision 2012: Το αρνητικό ρεκόρ της Ελευθερίας Ελευθερίου με το Afrodisiac & η απογοήτευση!
Eurovision

Eurovision 2012: Το αρνητικό ρεκόρ της Ελευθερίας Ελευθερίου με το Afrodisiac & η απογοήτευση!

Η Ελευθερία Ελευθερίου ερμήνευσε στη Eurovision το 2012 το τραγούδι «Aphrodisiac» σε μία βραδιά που φιλοξενήθηκε στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν, μετά τη νίκη των Ell & Nikki στο διαγωνισμό του 2011 στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας με το τραγούδι "Running Scared".

Η εκπρόσωπος της Ελλάδας έδωσε τον καλύτερό της εαυτό και ξεσήκωσε όλο το στάδιο. Η τραγουδίστρια εντυπωσίασε με την καυτή εμφάνισή της, αλλά και την χορογραφία του Κωνσταντίνου Ρήγου, η οποία είχε ελληνικά στοιχεία όπως το συρτάκι. Τα κοντινά πλάνα, ο χορός της Ελευθερίας, καθώς και τα ελληνικά χρώματα γέμισαν τη σκηνή του Crystal Hall.

Eurovision 1977 - Μπέσσυ Αργυράκη: «Το ''Μάθημα Σολφέζ'' διδάσκεται σήμερα σε μουσικά σχολεία»

eleutheria-eleutheriou-eurovision-2012.jpg

Παρά το γεγονός ότι το τραγούδι ήταν πολύ κεφάτο και η εμφάνιση της Ελληνοκύπριας τραγουδίστριας άψογη, με πολύ χορό, η συμμετοχή δεν τα πήγε όσο καλά θα ήθελε.

Το "Aphrodisiac" πέρασε πρώτο στον εθνικό τελικό ανάμεσα σε άλλα τρία τραγούδια για να μπορέσει να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό και η Ελευθερία Ελευθερίου εμφανίστηκε στο πρώτο μισό του πρώτου ημιτελικού στις 22 Μαΐου κατακτώντας την πρόκριση για τον τελικό και μάλιστα με πολύ καλή βαθμολογία αφού απέσπασε 116 βαθμούς και τερμάτισε στην 4η θέση. Φαίνεται όμως πως τα φαβορί ήταν στον άλλον ημιτελικό αφού στον μεγάλο τελικό, η Ελευθερία Ελευθερίου τερμάτισε στη 17η θέση με μόλις 64 βαθμούς.

eleftheria-eleftheriou.jpg

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν η πρώτη φορά μετά το 2004 οπότε και ξεκίνησαν οι ημιτελικοί στον διαγωνισμό που η Ελλάδα κατακτούσε τελική κατάταξη εκτός πρώτη δεκάδας. Το περίεργο στην όλη υπόθεση είναι ότι η Ελευθερία τερμάτισε ένατη στην τηλεψηφοφορία λαμβάνοντας 89 βαθμούς όμως την «έκαψαν» οι επιτροπές που την κατέταξαν στην 18η θέση!

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved