Eurovision 2024: Η Μαρίνα Σάττι, το Zari, η σύγχυση και τα δυνατά χαρτιά της συμμετοχής!
Eurovision

Eurovision 2024: Η Μαρίνα Σάττι, το Zari, η σύγχυση και τα δυνατά χαρτιά της συμμετοχής!

Eurovision 2024: Φέτος έκλεισαν (6 Απριλίου 1974) 50 χρόνια συμμετοχών της Ελλάδας στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό και η Μαρίνα Σάττι φέρει ήδη στους ώμους της, το βαρύ φορτίο της ελληνικής σημαίας, όπως βέβαια και οι προκάτοχοί της!

Από τη Μαρινέλλα μέχρι τη Μαρίνα Σάττι μεσολάβησε μισός αιώνας και ο δρόμος που διένυσε μέχρι σήμερα η χώρα μας δεν υπήρξε πάντα στρωμένος με ροδοπέταλα. Το αντίθετο μάλιστα!

a8f0c3f3-satti.jpg

Εντάξει, ως αισιόδοξος λαός που σκέφτεται πάντα θετικά, όταν αναφερόμαστε στη Eurovision, πάντα έρχεται πρώτη στο μυαλό η Έλενα Παπαρίζου με το Number 1 που κατέκτησε το 2005 την πρώτη θέση στον διαγωνισμό.

Ήταν, όμως, μόνο μία λαμπρή στιγμή στη μακρά πορεία συμμετοχών της χώρας μας στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό που μοιάζει να είναι... εθιστικός!

Τόσο που παρά τον περυσινό αποκλεισμό μας (2023) με τη συμμετοχή του 16χρονου Βίκτορ Βερνίκου ο οποίος δεν κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό, εμείς «κατεβαίνουμε» ξανά στη σκηνή της Eurovision.

MARINA-SATTI-1.jpg

Eurovision 2024-Ζάρι

Ναι, είναι τελείως διαφορετικό το στυλ της φετινής εκπροσώπησης. Το μόνο κοινό που δείχνουν να έχουν οι δύο αυτές συμμετοχές είναι τα νέα ακούσματα των καλλιτεχνών (Σάττι και Βερνίκος) όμως η Μαρίνα φέτος θέλει να ξεσηκώσει με τον multi culture ρυθμό της όλη την Ευρώπη.

Το Zari, στο πρώτο άκουσμα, όπως πολλοί σχολίασαν, στο πρώτο άκουσμα, προκαλεί σύγχυση. Ίσως ακριβώς πρόκειται για πολλά διαφορετικά είδη μουσικής, συντονισμένα σε μία μελωδία με ανατολίτικη διάθεση αλλά και πολύ beat.

Και ύστερα είναι και η επιμονή της ίδιας της Μαρίνας να υποστηρίζει με σθένος το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει, υποσχόμενη μάλιστα με τη στάση της πως τα καλύτερα τα αφήνει για το τέλος, ίσως και για τη στιγμή που θα τη δούμε κατευθείαν στη σκηνή της Eurovision η οποία φιλοξενείται φέτος Μάλμε της Σουηδίας, μετά την περυσινή νίκη (για δεύτερη φορά στην καριέρα της) της Λορίν με το τραγούδι «Tattoo».

Ας θυμηθούμε παρακάτω την ερμηνεία της Μαρίνας Σάττι στο Zari στο παρακάτω βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved