Eurovision 2018:  Η Γιάννα Τερζή, τα τεχνικά προβλήματα και ο αποκλεισμός από τον τελικό
Eurovision

Eurovision 2018: Η Γιάννα Τερζή, τα τεχνικά προβλήματα και ο αποκλεισμός από τον τελικό

Ο 63ος Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision διεξήχθη στη στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας, μετά την νίκη της χώρας στο διαγωνισμό του 2017, με το τραγούδι "Amar pelos dois" του Σαλβαντόρ Σομπράλ.

Νικήτρια χώρα αναδείχθηκε το Ισραήλ με το τραγούδι "Toy" και τη Νέττα, με την Ελένη Φουρέιρα να κατακτά με το Fuego της, τη δεύτερη θέση με την Κύπρο.

gianna-terzi-eurovision.jpg


Την Ελλάδα εκπροσώπησε η Γιάννα Τερζή με tο τραγούδι «Όνειρό μου», το οποίο γράφτηκε από την Γιάννα Τερζή, μαζί με τους Άρη Καλημέρη, Δημήτρη Σταματίου και Μιχάλη Παπαθανασίου.

terzi-1-(1).jpg


Το τραγούδι διαγωνίστηκε στον πρώτο ημιτελικό, όμως, αποκλείστηκε από τον τελικό. Τεχνικά προβλήματα, ατυχίες, επιπλέον πρόβες ήταν μερικοί από τους λόγους που έκαναν την ελληνική αποστολή να «πατώσει» στη Eurovision. Τα προβλήματα ξεκίνησαν από τη δεύτερη πρόβα και μετά. Η ελληνική αποστολή αντιμετώπιζε τεχνικά θέματα. Στη δεύτερη πρόβα, η σκηνοθετική ομάδα της διοργάνωσης μάλλον δεν είχε καταλάβει τι ακριβώς ήθελε να δείξει η Ελλάδα επί σκηνής.

1712668624394-367485422-gianna-terzi-eurovision.jpg

Οι διοργανωτές ανταποκρίθηκαν στο ελληνικό αίτημα για μία έκτακτη πρόβα, η οποία έγινε... κεκλεισμένων των θυρών. Στην έκτακτη πρόβα η Γιάννα Τερζή δεν εμφανίστηκε επί σκηνής μιας και οι διοργανωτές έκριναν πως θα ήταν άδικο για τους υπόλοιπους συμμετέχοντες. Τη θέση της πήρε η Sara Claro, τραγουδίστρια από την Πορτογαλία, η οποία ερμήνευσε το «Όνειρό μου» για την τεχνική πρόβα της Ελλάδας.

464e395e711b7f035f092a5e3d7df5b7.jpg


Μόλις μία μέρα πριν από τον ημιτελικό, τα στοιχήματα αποδείκνυαν την κατηφόρα της ελληνικής αποστολής. Μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας από τον τελικό, η Γιάννα Τερζή εμφανίστηκε στις τηλεοπτικές κάμερες απογοητευμένη, στεναχωρημένη και με δάκρυα στα μάτια.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved