Eurovision 2024: Ο Ισπανός YouTuber, Lavadom, εύχεται μέσω του gossip-tv στη Σάττι «καλή επιτυχία»!
Eurovision

Eurovision 2024: Ο Ισπανός YouTuber, Lavadom, εύχεται μέσω του gossip-tv στη Σάττι «καλή επιτυχία»!

Όσο πιο κοντά φτάνουμε στην ώρα έναρξης του β' ημιτελικού, τόσο πιο έντονες είναι οι εκδηλώσεις αγάπης και θαυμασμού στη Μαρίνα Σάττι που όλοι περιμένουν να τη δουν στη σκηνή της Eurovision να ερμηνεύει το Zari! 

Ανάμεσα σε εκείνους που βρίσκεται στο πλευρό της Ελληνίδας εκπροσώπου και θα την απολαύσει στη σκηνή του Malmö Arena είναι και ο δημοφιλής στην χώρα του, Ισπανός YouTuber, Lavadom ο οποίος από την πρώτη στιγμή που άκουσε το τραγούδι της Ελλάδας, έδειξε ενθουσιασμένος.

Eurovision 2024: Σε τι θέση θέλουν τα στοιχήματα τη Μαρίνα Σάττι, λίγες ώρες πριν τον β' ημιτελικό;

First Rehearsal: 🇬🇷 Greece / Marina Satti - ZARI
Marina Satti rehearsing ZARI for Greece at the First Rehearsal of the Second Semi-Final at Malmö ArenaSarah Louise Bennett

Μάλιστα, η αντίδρασή του στο βίντεο που ανέβασε στο κανάλι του στο youtube, έγινε Viral μιας και... χοροπηδούσε εκστασιασμένος με τους στίχους και τη μουσική του Zari.

Και ως φανατικός eurofan, φυσικά και δεν θα μπορούσε να λείπει από τον αποψινό β' ημιτελικό για να παρακολουθήσει από κοντά τη βραδιά και να αποθεώσει την Ελληνίδα καλλιτέχνιδα επί σκηνής.

Μάλιστα, λίγο πριν περάσει την είσοδο του Malmö Arena, κρατώντας την ελληνική σημαία, ο Lavadom μίλησε στην κάμερα του gossip-tv, στέλνοντας τις ευχές του για την καλύτερη δυνατή εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι.

Δείτε τον παρακάτω στο αποκλειστικό βίντεο στο οποίο θα παρατηρήσετε ότι τόση λεπτομέρεια στις φωτογραφίες και τα video που βγάζουμε δεν έχουμε ξαναδεί. Το δικό μας 12άρι πάει… στο TCL 40 NXTPAPER!

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved