Eurovision 2024: Η γενική πρόβα των χωρών του τελικού & ο «άφαντος» Ολλανδός που αναστάτωσε το Μάλμε
Eurovision

Eurovision 2024: Η γενική πρόβα των χωρών του τελικού & ο «άφαντος» Ολλανδός που αναστάτωσε το Μάλμε

Eurovision 2024: Οι 26 χώρες που θα παρακολουθήσουμε αύριο (11/5) στον μεγάλο τελικό, έκαναν την πρώτη γενική πρόβα τους πριν τη μεγάλη βραδιά. 

Όλοι οι καλλιτέχνες, παρά την κούραση της χθεσινής μέρας, βρέθηκαν από νωρίς στο Malmö Arena προκειμένου να φορέσουν τα κοστούμια τους, να κάνουν πρόχειρες πρόβες στα παρασκήνια, όση ώρα περίμεναν τη σειρά τους για να βρεθούν στη σκηνή.

Η σειρά των χωρών όπως θα διαγωνιστούν στον μεγάλο τελικό είναι ως εξής:

  1. Σουηδία
  2. Ουκρανία
  3. Γερμανία
  4. Λουξεμβούργο
  5. Ολλανδία
  6. Ισραήλ
  7. Λιθουανία
  8. Ισπανία
  9. Εσθονία
  10. Ιρλανδία
  11. Λετονία
  12. Ελλάδα
  13. Ηνωμένο Βασίλειο
  14. Νορβηγία
  15. Ιταλία
  16. Σερβία
  17. Φινλανδία
  18. Πορτογαλία
  19. Αρμενία
  20. Κύπρος
  21. Ελβετία
  22. Σλοβενία
  23. Κροατία
  24. Γεωργία
  25. Γαλλία
  26. Αυστρία

Η Μαρίνα Σάττι φυσικά και εντυπωσίασε με την εμφάνισή της. Παρά την κούραση των ημερών, η Ελληνίδα ερμηνεύτρια έδωσε τον καλύτερό της εαυτό και κατάφερε να μαγνητίσει τα βλέμματα των παρευρισκόμενων διαπιστευμένων δημοσιογράφων που βρίσκονταν σήμερα στο Malmö Arena.

Μάλιστα, αμέσως μόλις ολοκλήρωσε την εμφάνισή της, η Μαρίνα είπε ένα μεγάλο ευχαριστώ από μικροφώνου προς όλους όσοι την αποθέωσαν κατά τη διάρκεια αυτής της εμφάνισής της.

Ξεχωριστές όμως και οι εμφανίσεις των υπόλοιπων χωρών, με την Ιρλανδή ερμηνεύτρια να εντυπωσιάζει επίσης με την μεταμόρφωσή τής όπως βέβαια και τα φαβορί του φετινού 68ου διαγωνισμού της Eurovision, η Ελβετία και η Κροατία.

Δείτε παρακάτω μέρος της πρόβας των Ιρλανδών:

Δείτε παρακάτω αποκλειστικά στιγμιότυπα από τη γενική πρόβα των χωρών του τελικού:

Μια από τις εμφανίσεις που ξεχώρισαν όπως και στον β' ημιτελικό, ήταν αυτή της Αρμενίας. Δείτε παρακάτω απόσπασμα:

Στη γενική πρόβα συμμετείχε φυσικά και η Silia Kapsis που εκπροσωπεί φέτος την Κύπρο με το τραγούδι Liar του Δημήτρη Κοντόπουλου. Η νεαρή ερμηνεύτρια «γέμισε» τη σκηνή με το χορό της και πλαισιωμένη από τους χορευτές της έκανε μία πολύ εντυπωσιακή εμφάνιση. Δείτε παρακάτω:

Μία από τις πιο δυνατές στιγμές της γενικής πρόβας ήταν όταν εμφανίστηκε επί σκηνής η Κροατία η οποία κέρδισε το πιο δυνατό χειροκρότημα, γεγονός που υποδεικνύει ότι μιλάμε για ένα πολύ δυνατό φαβορί του φετινού διαγωνισμού. Δείτε παρακάτω μέρος της πρόβας των Κροατών:

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ολλανδός εκπρόσωπος δεν εμφανίστηκε ποτέ την ώρα που του είχε δοθεί, βγαίνοντας πέμπτος κατά σειρά στη γενική πρόβα, όπως και αύριο στον μεγάλο τελικό. Οι διοργανωτές μάταια έψαχναν να τον βρουν καθώς δεν εμφανίστηκε ποτέ στο Malmö Arena.

Η Eurovision δεν ενώνει μόνο τις χώρες αλλά και εμάς. Cheers to Βίκος Cola!

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved