Eurovision 2024: Η Loreen αρνείται να παραδώσει το τρόπαιο στο Ισραήλ σε περίπτωση που νικήσει!
Eurovision

Eurovision 2024: Η Loreen αρνείται να παραδώσει το τρόπαιο στο Ισραήλ σε περίπτωση που νικήσει!

Eurovision 2024: Οι αντιδράσεις διαδέχονται η μία την άλλη σήμερα (11/5) μεγάλη βραδιά του τελικού αφού εκτός από αποχωρήσεις, αποκλεισμούς και διαμαρτυρίες μεταξύ των αποστολών, έρχεται και η αντίδραση της Loreen, περυσινής νικήτριας του διαγωνισμού! 

Η περυσινή μεγάλη νικήτρια της Eurovision με το Tattoo ξεκαθάρισε λίγο πριν τη μεγάλη βραδιά ότι δεν πρόκειται να είναι εκείνη που θα παραδώσει το τρόπαιο σε περίπτωση που η Ισραηλινή τραγουδίστρια κερδίσει την πρώτη θέση.

1715452453496-274280558-030524_Sarah-Louise-Bennett_EBU_23978.jpg

Η Ισραηλινή εκπρόσωπος.

Κάτι που δεν θεωρείται διόλου απίθανο αφού στα στοιχήματα των τελευταίων ωρών, η Eden Golan με το τραγούδι της Hurricane έχει σκαρφαλώσει στις πρώτες θέσεις, παρ' όλο που δεν απειλεί καθόλου το απόλυτο φαβορί, την Κροατία.

Sweden: Loreen -

Η Loreen όμως, σε μία προσπάθεια να εκφράσει και εκείνη την αντίθεσή της για όσα συμβαίνουν στη Μέση Ανατολή εις βάρος των παλαιστινίων, θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση της. Ήδη τα social media έχουν κατακλυστεί σε κάθε μήκος και πλάτος του κόσμου με την είδηση ότι η Σουηδή ερμηνεύτρια έχει πάρει μία τέτοια απόφαση.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved