Το αδημοσίευτο βίντεο του Αλιάγα με Loreen & Slimane στα παρασκήνια του The Voice πριν τη Eurovision
Eurovision

Το αδημοσίευτο βίντεο του Αλιάγα με Loreen & Slimane στα παρασκήνια του The Voice πριν τη Eurovision

Πολύ πριν εμείς απολαύσουμε το μοναδικό υπερθέαμα των τριών σόου της Eurovision στο Μάλμε της Σουηδίας στις αρχές του Μαΐου, η περυσινή νικήτρια του διαγωνισμού και ο Γάλλος εκπρόσωπος είχαν συναντηθεί και είχαν μία πολύ θερμή κουβέντα μεταξύ τους. 

Ήταν τον περασμένο Νοέμβριο όταν η Loreen βρέθηκε στο Γαλλικό The Voice για μία ξεχωριστή εμφάνιση-έκπληξη. Ήταν καλεσμένη της παραγωγής και ο Νίκος Αλιάγας ο οποίος παρουσιάζει το μουσικό σόου στη γαλλική τηλεόραση, ήταν εκεί για να την υποδεχτεί. Το ίδιο βράδυ, όμως ήταν εκεί και ο Slimane, ο Γάλλος τραγουδιστής που ανέβηκε στη σκηνή της Eurovision και μάγεψε με την ερμηνεία της μοναδικής μπαλάντας του «Mon Amour».

Eurovision 2024 - Slimane: Το Voice, ο Αλιάγας, ο ρόλος σε αστυνομική σειρά στο Netflix & η κόρη του

loreen-slimane.jpg

Ο Slimane κατετάγη τέταρτος όμως όλοι μιλάνε για την απίστευτη εμφάνισή του επί σκηνής και τη μελωδική φωνή του, με μερικούς να υποστηρίζουν πως είναι ο νικητής της καρδιάς των eurofan και γενικότερα των Ευρωπαίων.

Εκείνο το βράδυ, λοιπόν, στα παρασκήνια του Γαλλικού The Voice οι δύο καλλιτέχνες είχαν μία σύντομη συνομιλία, με την Loreen να θέλει να ακούσει το τραγούδι με το οποίο θα κατέβαινε ο Slimane στη Eurovision. Συνεργάτης της τής έδωσε το κινητό ναν το ακούσει και εκείνη έδειξε να μαγεύεται από τη φωνή και το τραγούδι του Slimane που με ταπεινότητα περίμενε το σχόλιό της. Όπως μάλιστα σχολιάζει ο Νίκος Αλιάγας κάτω από το βίντεο που ανέβασε με πρωταγωνιστές τους δύο καλλιτέχνες: «Μια μοναδική στιγμή όπου η τραγουδίστρια επιδεικνύει μεγάλη γενναιοδωρία και ο Slimane δείχνει τη δική του ταπεινοφροσύνη. Και παρά τους πάντες γύρω τους, κάτι μαγικό συνέβη μεταξύ τους».

Δείτε το βίντεο που δεν είχε δει μέχρι σήμερα τα φώτα της δημοσιότητας, παρακάτω:

https://www.instagram.com/reel/C7OkYPNN6Tm/

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved