Eurovision 2026 - Akylas: Όσα έγιναν στο «Ferto Kick-off Party» στην αυστριακή πρεσβευτική κατοικία
Με άρωμα Eurovision και έντονο παλμό πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 28 Απριλίου μια ξεχωριστή εκδήλωση στην Αθήνα, αφιερωμένη στην ελληνική συμμετοχή.
Η Πρέσβης της Αυστρίας στην Ελλάδα, Gerda Vogl, άνοιξε τις πόρτες της Πρεσβευτικής Κατοικίας για το «Ferto Kick-off Party», αποχαιρετώντας τον Akyla και την ελληνική αποστολή λίγο πριν την αναχώρησή τους για τη Βιέννη.
Η βραδιά αποτέλεσε το τελευταίο μεγάλο event επί ελληνικού εδάφους πριν η αποστολή επιβιβαστεί στο αεροπλάνο το πρωί της Πρωτομαγιάς. Το κλίμα ήταν κάτι παραπάνω από ενθουσιώδες, με τους παρευρισκόμενους να στέλνουν τις θερμότερες ευχές τους στον καλλιτέχνη.
Eurovision: Παγκόσμιο «κυνήγι θησαυρού» για τα χαμένα αρχεία του 1956 και του 1964

Akylas
Καλεσμένοι ήταν εκπρόσωποι των media, στελέχη της δισκογραφικής εταιρείας του καλλιτέχνη και μέλη της ομάδας του.
Το highlight της βραδιάς: Η στιγμή που ο Akylas ανέβηκε στη σκηνή και ερμήνευσε ζωντανά το «Ferto». Η ενέργειά του και η φωνητική του ετοιμότητα επιβεβαίωσαν πως η Ελλάδα είναι έτοιμη για μια δυναμική εμφάνιση στη σκηνή του σταδίου της Βιέννης.
Η επιλογή της αυστριακής πρεσβείας για το πάρτι δεν ήταν τυχαία, καθώς η αυστριακή πρωτεύουσα ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον φετινό διαγωνισμό.
Δείτε φωτογραφίες:
Akylas - Παρθένα Χοροζίδου
Gerda Vogl (πρέσβης Αυστρίας)-Γιάννης Παπαδόπουλος
Φωκάς Ευαγγελινός - Akylas
Akylas
Akylas
Φωκάς Ευαγγελινός
Φωκάς Ευαγγελινός-Gerda Vogl (πρέσβης Αυστρίας)-Γιάννης Παπαδόπουλος
Μαργαρίτα Μάτσα-Φωκάς Ευαγγελινός-Akylas-Κική Τσόλκα
Gerda Vogl - Akylas
Akylas
Κώστας Τσολάκης-Gerda Vogl (πρέσβης Αυστρίας)-Γιάννης Παπαδόπουλος
Κώστας Τσολάκης-Gerda Vogl (πρέσβης Αυστρίας)-Γιάννης Παπαδόπουλος
Διαβάστε επίσης:
Akylas: Το τελευταίο μεγάλο πάρτι στην Αθήνα λίγο πριν φύγει για Eurovision - Οι λαμπερές παρουσίες
«Όχι δεν είναι η μαμά»: Το πρώτο επικό βίντεο του Akyla με την Παρθένα Χοροζίδου & το spoiler