Eurovision

Eurovision 2015: Η επετειακή έναρξη για τα 60 χρόνια του διαγωνισμού «Χτίζει γέφυρες»

Gossip-tv Team

Μπορεί φέτος, όπως και προηγούμενες χρονιές η Ελλάδα να μην πήγε στην διοργανώτρια χώρα του Ευρωπαϊκού διαγωνισμού με τυμπανοκρουσίες και πανηγύρια, ωστόσο οι συμμετοχές της, όπως και η φετινή με την Μαρία Έλενα Κυριάκου, είναι αξιόλογες.

Η τελετή έναρξης του πρώτου ημιτελικού στο στάδιο της Βιέννης για τον 60ο διαγωνισμό του θεσμού, πραγματοποιείται αυτή την ώρα και όλα θυμίζουν μια μεγάλη γιορτή με χορευτικά, με την όπερα της Βιέννης στη σκηνή και τους εκπρόσωπους των χωρών να είναι έτοιμοι για την μεγάλη μάχη.

Στις 11 Σεπτεμβρίου του 2014 ανακοινώθηκε πως το επίσημο σύνθημα του διαγωνισμού θα είναι «Building Bridges» που σημαίνει «Χτίζοντας γέφυρες». Το σύνθημα ήταν ιδέα της Κοντσίτα Βουρστ και του ραδιοτηλεοπτικού φορέα ORF. Να θυμίσουμε πως φέτος είναι η πρώτη χρονιά που λαμβάνει μέρος η Αυστραλία απευθείας τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου.

Η συμμετοχή της θα πραγματοποιηθεί μία μόνο φορά, ενώ αν κερδίσει το 2015 θα μπορέσει να ξανά συμμετάσχει αλλά ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί σε μία ευρωπαϊκή πρωτεύουσα. Ο ημιτελικός μεταδίδεται ζωντανά από τη ΝΕΡΙΤ.

Την παρουσίαση και τον σχολιασμό κάνουν η Μαρία Κοζάκου και ο Γιώργος Καπουτζίδης με μοναδικές ατάκες.

Πιστεύετε ότι ξέρετε τον νικητή της Eurovision; Ποντάρετε στην τύχη και στο έντσικτό σας στο Stoiximan.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved