Eurovision

Eurovision 2016: Μια 20χρονη για το Βέλγιο

Gossip-tv Team

Η Laura Tesoro μπορεί να είναι μόλις 20 χρονών, αλλά έχει καταφέρει να κάνει καριέρα στο τραγούδι και την υποκριτική.

Φέτος, θα εκπροσωπήσει το Βέλγιο στην Eurovision με το «What’s the pressure» σε μουσική των Sanne Putseys & Birsen Uçar και στίχους των Sanne Putseys, Louis Favre, & Yannick Werther, το οποίο θα ακούσουμε στην αγγλική γλώσσα.

Σύμφωνα με τον ogaegreece η πρώτη της εμφάνιση ήταν το 2008 στο VRT’s σαν guest στο αστυνομικό δράμα Witse στο ρόλο της Evy Cuypers. Επίσης συμμετείχε και σε διάφορα musical όπως η Άννυ (2008) και το Domino (2012). Το 2009 συμμετείχε στο Ketnetpop. Ο ρόλος όμως που την έκανε γνωστή ήταν ως Charlotte στη σαπουνόπερα Familie από το 2012 μέχρι το 2014.

Το 2014 συμμετείχε στον τρίτο κύκλο του talent show Τhe Voice van Vlaanderen, τερματίζοντας πρώτη επιλαχούσα. Παράλληλα με το show ήταν μέλος και της ομάδας του Koen, κυκλοφορώντας το πρώτο της single Outta Here, που έφτασε στο νούμερο 23 του Φλαμανδικού Ultratop top 50 chart. Το 2015, κυκλοφόρησε το δεύτερο της single με τίτλο Funky Love.

Το Νοέμβριο του 2015 ήταν ανάμεσα στους υποψήφιους του Βελγίου για την εκπροσώπηση της χώρας στο διαγωνισμό της Eurovision 2016. Στο πρώτο show τραγούδησε το τραγούδι Düm Tek Tek της Hadise που εκπροσώπησε την Τουρκία στη Eurovision το 2009. Στο δεύτερο show παρουσίασε το τραγούδι της με τίτλο What’s the Pressure, παίρνοντας την υψηλότερη βαθμολογία στο televoting. Στον τελικό που έγινε στις 17 Ιανουαρίου 2016, αναδείχθηκε νικήτρια κερδίζοντας την πρώτη θέση τόσο στο televoting όσο και στους διεθνείς κριτές και έτσι θα εκπροσωπήσει τη χώρα της στο Διαγωνισμό της Eurovision που θα γίνει το Μάιο στη Σουηδία.
Το Βέλγιο θα διαγωνιστεί στον Β’ ημιτελικό στις 12 Μαϊου.

Ακούστε το τραγούδι:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved