Eurovision

Eurovision 2016: Η εντυπωσιακή έναρξη με το «Heroes»

Gossip-tv Team

O πρώτος τελικός του φετινού διαγωνισμού της Eurovision είναι γεγονός!

Την αυλαία ανοίγει ο περσινός νικητής Mans Zelmerlο ερμηνεύοντας το τραγούδι «Heroes» που την περασμένη χρονιά του χάρισε την νίκη. Το μαύρο χρώμα κυριαρχεί στη πίσω πλευρά ενώ προς το τέλος του τραγουδιού ο χρωματισμός αλλάζει περνώντας ένα μήνυμα αισιοδοξίας. To animation που πρωταγωνιστούσε πέρσι μαζί του φέτος πήρε τη μορφή ενός παιδιού και αιωρείται με ένα κόκκινο μπαλόνι δίπλα του.

Η σκηνή της Eurovision γεμίζει παιδιά, τα οποία φορούν πολύχρωμα ρούχα και παρακολουθούμε μια ακουστική εκδοχή του "Heroes".

Η Ελλάδα θα εμφανιστεί στην 2η θέση, ενώ στον Α’ Ημιτελικό συμμετέχει και η Κύπρος. Ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Μαρία Κοζάκου είναι οι σχολιαστές για τους Έλληνες τηλεθεατές για 4η συνεχόμενη χρονιά.

Η Eurovision μεταδόθηκε για πρώτη φορά στις ΗΠΑ το 1971, σε μαγνητοσκόπηση και φέτος μετά από 45 χρόνια ακριβώς ήρθε η ώρα να γίνει ζωντανή μετάδοση, χάρη στη συμφωνία που υπέγραψε η EBU με το Logo TV, ένα LGBT καλωδιακό κανάλι, στο οποίο είναι συνδρομητές περίπου 50 εκατομμύρια άνθρωποι.

Πέρα από τις συμμετέχουσες χώρες, για την ώρα έχουν επιβεβαιώσει ότι θα μεταδώσουν τον διαγωνισμό η Κίνα, η Νέα Ζηλανδία, το Καζακστάν και η Πορτογαλία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved