Eurovision

Eurovision 2016 – Κύπρος: Και αν είναι ροκ να τους... φοβάσαι Ευρώπη!

Gossip-tv Team

Με πολλές ελπίδες για μία πολύ καλή θέση αρχικά στον ημιτελικό και σήμερα στον τελικό, ξεκίνησαν το ταξίδι τους οι Minus One, το συγκρότημα που τα... σπάει πάνω στη σκηνή της Στοκχόλμης.

Μετά από αρκετά χρόνια αποκλεισμών, το νησί της Αφροδίτης κατάφερε τελικά να περάσει στον τελικό και αυτή φορά με πολλές προοπτικές καθώς το δυναμικό ροκ τραγούδι Alter Ego έχει ήδη αγαπηθεί από τους Eurofans. Τα μέλη του συγκροτήματος Francois Micheletto, Κωνσταντίνος Αμερικάνος, Χάρης Πάρη, Αντώνης Λοϊζίδης και Κρις J. που και πέρυσι είχαν καταθέσει τραγούδι για τη Eurovision με το τραγούδι Shine στον διαγωνισμό επιλογής τραγουδιού που θα εκπροσωπούσε την Κύπρο τελικά ήρθαν τρίτοι (πρώτοι από την κριτή επιτροπή).
Όσο για την εμφάνισή τους, με το μαύρο χρώμα και πολλά gothic στοιχεία να επικρατούν στη σκηνή όπως και πολλά κάγκελα αλλά και τη βραχνή και με πολλές δυνατότητες φωνή του ερμηνευτή, οι Κύπριοι εκπρόσωποι κατάφεραν να κερδίσουν τις εντυπώσεις και στον τελικό όπως και στον πρώτο ημιτελικό. Δείτε την εμφάνισή τους...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved