Eurovision

Eurovision: Ποιοι Έλληνες καλλιτέχνες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να εκπροσωπήσουν τη χώρα μας;

Gossip-tv Team

Μπορεί να απέχουμε ακόμα αρκετό καιρό από τη βραδιά διεξαγωγής της Eurovision που θα γίνει στην Ιταλία μετά τη νίκη τους με ένα μοναδικό τραγούδι, όμως ήδη έχουν εκδηλώσει Έλληνες καλλιτέχνες ενδιαφέρον για να εκπροσωπήσουν τη χώρα μας. 

Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα, η Καλομοίρα, ο Good Job Nicky, η Ευαγγελία, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και η Joanne (Ιωάννα Γεωργακοπούλου) έχουν αρχίσει να "κοιτάζουν" προς την Ιταλία με την πιθανότητα να είναι κάποιος από αυτούς ο εκπρόσωπος της ελληνικής αποστολής στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού.

Η Καλομοίρα το 2008 μας είχε χαρίσει την τρίτη θέση ενώ και ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου είναι "παλιός" και έμπειρος αφού έχει εκπροσωπήσει Ελλάδα και Κύπρο με μεγάλη επιτυχία.

Ο γιος του Γιάννη Πάριου έχει ήδη αποκτήσει φανατικό κοινό και μπορεί επάξια να μας εκπροσωπήσει με τους ξένους ήχους του.

Η Ευαγγελία είναι μία νέα καλλιτέχνιδα με πολλές προοπτικές ενώ η Joanne, περυσινή νικήτρια του The Voice διαθέτει όλο το "πακέτο".

Μένει λοιπόν να δούμε όταν έρθει η ώρα, αν θα υπάρξει μεγαλύτερο ενδιαφέρον από άλλους καλλιτέχνες και ποιος θα επιλεγεί τελικά για τον ευρωπαϊκό θεσμό της Eurovision.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved