Eurovision

Η Αργυράκη εξομολογείται για πρώτη φορά: «Ήμουν δυο μηνών έγκυος όταν πήγα στη Eurovision»

Gossip-tv Team

Η Μπέσσυ Αργυράκη έκανε σήμερα (22/11) μία αποκάλυψη μετά από 44 ολόκληρα χρόνια για τη μεγάλη βραδιά της Eurovision στην οποία είχε λάβει μέρος με το Μάθημα Σολφέζ. 

Μαζί με τον Πασχάλη, τον Ρόμπερτ Ουίλιαμς και την αξέχαστη Μαριάννα Τόλη είχαν φέρει την καλύτερη θέση -για εκείνη την εποχή και μέχρι τότε- στην Ελλάδα, την πέμπτη, την οποία ανέτρεψε το 2005 η Έλενα Παπαρίζου με το Number 1 με το οποίο κατέκτησε την κορυφή.

Στη συγκεκριμένη αποστολή λοιπόν, όπως είπε σε δηλώσεις της η Μπέσσυ Αργυράκη, εμφανίστηκαν πέντε και όχι τέσσερα άτομα στη σκηνή της Eurovision για να ερμηνεύσουν το "Μάθημα Σολφέζ" του Γιώργου Χατζηνάσιου αφού ήταν έγκυος δύο μηνών.

Όπως τόνισε όμως η αγαπημένη τραγουδίστρια, ήταν πολύ νέα και εκτός γάμου για να σκεφτεί να κρατήσει το παιδί. Δείτε τι ακριβώς δήλωσε:

«Ήμουν δυο μηνών έγκυος όταν πήγα στη Eurovision, βέβαια ήταν ένα παιδάκι που τελικά δεν τα καταφέραμε να το κρατήσουμε γιατί δεν ήμουν παντρεμένη αλλά και εκείνο έλαβε μέρος στη Eurovision.

Τώρα μαθαίνετε ότι δεν ήταν τέσσερα τα άτομα που τραγούδησαν πάνω στη σκηνή αλλά πέντε. Συμβαίνει σε πολλές γυναίκες. Ξέρω ότι είναι πολύ άσχημο αυτό που έγινε με αυτό το μωράκι αλλά ήμουν πολύ μικρή για κάτι τέτοιο», είπε η τραγουδίστρια στο θέμα που αποκάλυψε η εκπομπή Super Κατερίνα.

Δείτε το βίντεο με την εξομολόγηση της Μπέσσυς Αργυράκη:

Διαβάστε επίσης:

Μπέσσυ Αργυράκη: «Άφησε άφωνους» Λιάγκα–Σκορδά: Κινδύνευσε η ζωή μου, πήγα εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Μπέσσυ Αργυράκη: Αποκάλυψε πόσα κιλά έχει χάσει από τότε που εμφανίζεται στο DWTS! (video)

Βαρθακούρη: Αυτή την παίκτρια του DWTS εκθείασε και υπάρχει λόγος! Τι συνδέει τις δυο γυναίκες;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved