Eurovision

Eurovision 2022: Βίντεο από την προετοιμασία της Αμάντας Γεωργιάδη λίγο πριν την έναρξη του τελικού!

Gossip-tv Team

Eurovision 2022: Σε λίγη ώρα από τώρα, ξεκινά ο μεγάλος τελικός του 66oυ διαγωνισμού της Eurovision, με την Αμάντα Γεωργιάδη να εκπροσωπεί την Ελλάδα, με το μοναδικό "Die Together".

Η Αμάντα Γεωργιάδη έχει ήδη εντυπωσιάσει το κοινό, από τον πρώτο ημιτελικό, με το ιδιαίτερο τραγούδι της και την υπέροχη φωνή της.

Το βράδυ του Σαββάτου 14 Μαΐου διεξάγεται ο μεγάλος τελικός του 66ου διαγωνισμού της Eurovision, με 25 συνολικά συμμετοχές από αντίστοιχες χώρες πρόκειται να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, για να καταφέρουν να κατακτήσουν μια πολύ καλή θέση στην τελική κατάταξη και να έχουν το καλύτερο αποτέλεσμα. Οι πρόβες είναι πολλές και όλοι τους είναι ακούραστοι, αφού σε λίγες ώρες θα γνωρίζουμε τον μεγάλο νικητή της Eurovision 2022!

Η Αμάντα Γεωργιάδη, η οποία και εκπροσωπεί την Ελλάδα, με το τραγούδι "Die Together" δημοσίευσε, λίγο πριν από την έναρξη του τελικού, ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο και μας δείχνει την προετοιμασία στο καμαρίνι της, με την ίδια να τραγουδάει acapella το τραγούδι της, αποδεικνύοντας μας φυσικά το πόσο υπέροχη φωνή έχει.

Δείτε το σχετικό βίντεο που δημοσίευσε παραπάνω

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την εμφάνιση της Ελλάδας στον Α' Ημιτελικό:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved