Eurovision

Eurovision 2022: Kalush Orchestra: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη νίκη τους στον διαγωνισμό!

Gossip-tv Team

Εurovision 2022: Το βράδυ του Σαββάτου 14 Μαΐου, στον  μεγάλο τελικό του διαγωνισμού, η Ουκρανία, με τους Kalush Orchestra αναδείχθηκε η μεγάλη νικήτρια της βραδιάς και κατέκτησε την Ευρώπη, με το τραγουδι Stefania.

O 66oς διαγωνισμός της Eurovision ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου, με τον λαμπερό τελικό, ο οποίος και έκρυβε πολλές εκλήξεις, αλλά και ανατροπές, που είχαν να κάνουν με το αποτέλεσμα, αλλά και για την απόδοση διάφορων χωρών.

Οι Kalush Orchestra, με το τραγούδι Stefania, κατέκτησαν την καρδιά της Ευρώπης, συγκεντρώνοντας από κοινό και τις χώρες συνολικά 631 βαθμούς. Αμέσως μετά από τη νίκη τους, το συγκρότημα παραχώρησε συνέντευξη τύπου, κάνοντας δηλώσεις για όλη αυτήν την εμπειρία που βίωσαν, αλλά και για την νίκη τους, που πολλοί την συνέδεσαν με τον πόλεμο. Το συγκρότημα απάντησε στα συγκεκριμένα ερωτήματα και ανέφερε μάλιστα ότι είχε και επικοινωνίας με τον πρωθυπουργό Ζελένσκι.

Οι ίδιοι ανέφεραν χαρακτηριστικά: «Πράγματι το τραγούδι Stefania ήταν νούμερο ένα σύμφωνα με τα προγνωστικά της Eurovision. Ακόμη και πριν ξεσπάσει ο πόλεμος ήταν στο top5 σύμφωνα με τα πρακτορεία στοιχημάτων. Οποιαδήποτε νίκη, σημαίνει πολλά για την Ουκρανία αυτές τις ημέρες. Τελευταία επιτίθενται στην ουκρανική κουλτούρα και είμαστε εδώ για να αποδείξουμε ότι η ουκρανική κουλτούρα και η ουκρανική μουσική είναι ζωντανές κι έχουν τη δική τους ιδιαίτερη και όμορφη υπογραφή» ανέφεραν.

Στην ερώτηση για το αν υπήρξε επικοινωνία μεταξύ του συγκροτήματος και του προέδρου Ζελένσκι και πώς φαντάζονται να γίνει το 2023 ο διαγωνισμός στη χώρα τους, επεσήμαναν: «Δεν είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε τον πρόεδρο μέχρι αυτή τη στιγμή. Όπως γνωρίζετε αυτές τις ημέρες είναι απασχολημένος με άλλα πιο σημαντικά πράγματα. Όσο για τη Eurovision 2023, η Ουκρανία θα είναι χαρούμενη να φιλοξενήσει στη νέα ενσωματωμένη και χαρούμενη Ουκρανία».

Δείτε το βίντεο με όσα δήλωσαν παραπάνω

Δείτε το βίντεο με την εμφάνισή τους παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved