Eurovision

Eurovision 2022: Οι πρώτες δηλώσεις του Βολοντίμιρ Ζελένσκι μετά από τη νίκη των Kalush Orchestra!

Gossip-tv Team

Eurovision 2022: Η νίκη της Ουκρανίας στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision έφερε μια ανάσα και ένα κύμα αισιοδοξίας, σε ο, τι αφορά τον πόλεμο, που ταλανίζει την χώρα τους τελευταίους μήνες. 

Το βράδυ του Σαββάτου 14 Μαΐου, η Ουκρανία κέρδισε τον 66ο διαγωνισμό της Eurovision, σκαρφαλώνοντας στα ύψη με τις ψήφους από το televoting, οι οποίες και την "εκτόξευσαν" στη πρώτη θέση.

Οι Kalush Orchestra, με το τραγούδι "Stefania" κατάφερε να συγκεντρώσει, μετά και από τις ψήφους του κοινού, που βρίσκονταν στο Pala Olympico, στους 631 βαθμούς, αφήνοντας το Ηνωμένο Βασίλειο, που μέχρι εκείνη την στιγμή ήταν φαβορί, στη δεύτερη θέση, με 466 βαθμούς.

Δείτε το βίντεο με την εμφάνισή τους στον μεγάλο τελικό παραπάνω

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, μετά από την νίκη του συγκροτήματος στον διαγωνισμό της Eurovision, θέλησε να κάνει μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ευχαριστώντας το συγκότημα για την διάκρισή του αυτή, ενώ συμπληρώνει ότι η Ουκρανία κερδίζει στον διαγωνισμό για τρίτη φορά.

Το θάρρος μας εντυπωσιάζει τον κόσμο, η μουσική μας κατακτά την Ευρώπη!Του χρόνου η Ουκρανία θα φιλοξενήσει την Eurovision!Για τρίτη φορά στην ιστορία του. Και πιστεύω - όχι για τελευταία φορά.Θα κάνουμε τα πάντα ώστε μια μέρα οι συμμετέχοντες και οι φιλοξενούμενοι της Eurovision να φιλοξενήσουν την ουκρανική Μαριούπολη.Ελεύθερος, ειρηνικός, αποκατασταμένος!Ευχαριστούμε για τη νίκη Kalush Orchestra και όλους όσους μας ψήφισαν! Σίγουρα, η νικητήρια συγχορδία μας στη μάχη με τον εχθρό δεν είναι μακριά.Δόξα στην Ουκρανία!

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του Βολοντίμιρ Ζελένσκι στο Facebook:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved