Eurovision

Eurovision 2022 τελικός: Το 12αρι της ελληνικής επιτροπής πήγε στο Αζερμπαϊτζάν

Gossip-tv Team

Eurovision 2022 τελικός: Η ελληνική επιτροπή «τρελάθηκε» με τη συμμετοχή του Αζερμπαϊτζάν στην Eurovision και της χάρισε 12 βαθμούς, ενώ το κοινό ψήφισε με 12 βαθμούς τη συμμετοχή της Ισπανίας..

«Το περίμενα κάπως αλλιώς. Έλειπε και η Κύπρος, που δεν σημαίνει πάλι ότι η ελληνική επιτροπή θα ψήφιζε την Κύπρο. Εγώ όταν ήμουν στην επιτροπή το 2015 δώσαμε 12 βαθμούς στην Ιταλία. Δεν είναι σίγουρο ότι θα γίνει μία τέτοια ανταλλαγή ψήφων. Το Αζερμπαϊτζάν μάλλον μάζεψε υψηλούς βαθμούς από τα πέντε μέλη της επιτροπής και έτσι έγινε το 12», σχολίασε στην εκπομπή «Τι λες τώρα» ο πρώην πρόεδρος της OGAE Greece, Αντώνης Καρατζίκος.

Η Βικτώρια Χαλκίτη, πρόεδρος της φετινής επιτροπής, εξήγησε στο MEGA το σκεπτικό πίσω από το 12αρι στο Αζερμπαϊτζάν, χωρίς όμως να αποκαλύψει τι ψήφισε.

«Θεωρώ ήταν συγκλονιστικός και ειδικά στη βραδιά που ψηφίσαμε. Ο τύπος έχει φωνάρα, τι ερμηνεία έδωσε και πόσο δύσκολο ήταν αυτό που έκανε με τη φωνή του!», είπε.

Επιπλέον, τόνισε πως η κριτική επιτροπή ψηφίζει άλλη μέρα από εκείνη που ψηφίζει το κοινό.

Στο ίδιο κλίμα ο Αντώνης Καρατζίκος δήλωσε πως δεν είναι απίθανο να εμφανιστούν αλλαγές στον τελικό: «Για παράδειγμα είχαμε αποκλίσεις από την πρόβα του πρώτου ημιτελικού μέχρι τον τελικό. Είδαμε τραγούδια στον τελικό που η απόδοσή τους ήταν πολύ καλύτερη ή χειρότερη», είπε.

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω από την εκπομπή, Τι λες τώρα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved