Eurovision

Επέστρεψε στην Ελλάδα η Ανδρομάχη: «Δε γνωρίζω τι έφταιξε, θα μελετήσουμε τις αδυναμίες μας...»

Gossip-tv Team

Πριν από λίγη ώρα, η Ανδρομάχη Δημητροπούλου έφτασε στην Ελλάδα, με την ίδια να είναι χαμογελαστή και να δηλώνει απίστευτα γεμάτη από όλη αυτήν την εμπειρία που βίωσε.

Μπορεί να έβαλε τα δυνατά της για να καταφέρει να κερδίσει τις καρδιές της Ευρώπης, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να κερδίσει το εισητήριο για τον μεγάλο τελικό του διαγωνισμού.

Το απόγευμα της Κυριακής 15 Μαΐου επέστρεψε στην Ελλάδα η Ανδρομάχη Δημητροπούλου, η οποία και συμμετείχε στον 66ο διαγωνισμό της Eurovision, εκπροσωπόντας την Κύπρο, με το τραγούδι "Ela Ela". Μπορεί να μην πέρασε στον μεγάλο τελικό του διαγωνισμού, αλλά αποκόμισε μια υπέροχη εμπειρία από όλο αυτό που έζησε. Η Ανδρομάχη Δημητροπούλου μίλησε στην εκπομπή "Τι λες τώρα" και είπε χαρακτηριστικά:

«Αισθάνομαι πολύ όμορφα, πάρα πολύ γεμάτη, ήταν τέλεια εμπειρία. Ζήσαμε πολύ έντονα με όλους τους συνεργάτες μου. Θα το ξανακάναμε 100 φορές και είμαστε πολύ χαρούμενοι πραγματικά. Δε μπορώ να γνωρίζω αυτή τη στιγμή τι έφταιξε, θα μελετήσουμε το υλικό που έχουμε για να δούμε τις αδυναμίες μας και τι πρέπει να διορθώσουμε και από εκεί και πέρα, θα κινηθούμε ανάλογα»

«Εγώ είμαι ικανοποιημένη, γιατί αυτό το πράγμα αν δεν ανέβεις εκεί πάνω να το κάνεις, δε μπορείς να καταλάβεις πόσο μεγάλο είναι. Είχα άγχος σε φυσιολογικά πλαίσια, είχα πολύ όμορφες σκέψεις».

«Δεν με έριξαν τα αρνητικά σχόλια, καλό μου κάνουν. Εγώ προσωπικά λαμβάνω πάντα υπόψιν μου τον κόσμο, γιατί αυτός με ακούει και γι’ αυτόν τραγουδάω, άρα τα αρνητικά σχόλια είναι προς όφελός μας»

Δείτε το σχετικό βίντεο με όσα δήλωσε παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved