Showbiz

Eurovision 2022: Τα πρώτα λόγια του συντρόφου της Ανδρομάχης μετά τον αποκλεισμό της: «Αγάπη μου»!

Gossip-tv Team

Eurovision 2022: Μετά από την συμμετοχή της στον Β' Ημιτελικό του διαγωνισμού, η Ανδρομάχη Δημητροπούλου δεν κατάφερε να περάσει στον μεγάλο επερχόμενο τελικό του Σαββάτου 14 Μαΐου. 

Η όμορφη τραγουδίστρια, αναδυόμενη σαν άλλη Αφροδίτη, έβαλε τα δυνατά της για να καταφέρει το καλύτερο αποτέλεσμα επί σκηνής στη σκηνή της Eurovision στην Ιταλία.

Η Ανδρομάχη Δημητροπούλου και η ομάδα της ανέβηκαν στη σκηνή του Pala Olimpico στο Τορίνο της Ιταλίας και παρ' όλο που ήταν εξαιρετική, δεν κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις, μιας και δεν πήρε τις απαραίτητες ψήφους, για να μπορέσει να περάσει στον μεγάλο τελικό. Μπορεί να μην τα κατάφεραν, αλλά όλη η ομάδα νιώθει περήφανη για το αποτέλεσμα που παρουσίασαν επί σκηνής, μιας κι ήταν αυτό που επιθυμούσαν.

Λίγο μετά τον αποκλεισμό της, η Ανδρομάχη δέχτηκε σωρεία μηνυμάτων, για το πόσο περήφανοι νιώθουν οι διαδικτυακοί της ακόλουθοι, αλλά και οι φίλοι της, οι οποίοι και την θαύμασαν. Ο σύντροφός της λαμπερής τραγουδίστριας, Ανδρέας, καμάρωσε φυσικά την αγαπημένη του στη σκηνή της Eurovision και το απόγευμα της Παρασκευής 13 Μαΐου έκανε μια σχετική ανάρτηση στο Instagram, γράφοντας χαρακτηριστικά στην λεζάντα: «Προχωράμε όποιος βλέπει και ακούει καταλαβαίνει»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved