Eurovision

Eurovision 2023 Τελικός: Πού έδωσε η Ελλάδα το 12άρι της; Η μεγάλη έκπληξη από τον Σεργουλόπουλο

Gossip-tv Team

Eurovision 2023 Τελικός: Ήρθε και η σειρά της Ελλάδας να ψηφίσει τα τραγούδια που παρουσιάστηκαν απόψε (13/5) στη σκηνή του Liverpool Arena και ο Φώτης Σεργουλόπουλος εμφανίστηκε στις οθόνες μας για να ανακοινώσει πού δίνει η χώρα μας το 12άρι της. 

Φυσικά για ακόμα μία χρονιά, όπως συμβαίνει πάντα μία τέτοια βραδιά άρχισαν στα social media οι γνωστές συζητήσεις περί «συμμαχιών» μεταξύ των χωρών που πολλοί θεωρούν υπεύθυνες για την «αλλοίωση» των αποτελεσμάτων καθώς πολλές φορές άλλο τραγούδι αξίζει το 12άρι και άλλο τελικά ψηφίζει κάποια χώρα επειδή ίσως πρέπει να ψηφίσει εκείνη τη χώρα με την οποία γεωπολιτικά βρίσκεται κοντά.

ser.jpg

Πάντως, εφόσον φέτος η Ελλάδα και ο Victor Vernicos δεν συμμετείχαν στον μεγάλο αποψινό τελικό, η χώρα μας έστρεψε τις ελπίδες της για μία καλή θέση στην τελική κατάταξη στην «αδελφή» Κύπρο και τον Andrew Lambrou που ερμήνευσε το τραγούδι Break a broken heart».

Παρ' όλα αυτά, η Ελλάδα δεν έδωσε το δωδεκάρι της στην Κύπρο αλλά σε μία χώρα που λίγοι στην Ευρώπη θα περίμεναν.

Οι παρουσιάστριες της βραδιάς, Μαρία Κοζάκου και Τζένη Μελιτά έδωσαν για λίγο τη σκυτάλη στον Φώτη Σεργουλόπουλο προκειμένου εκείνος να ανακοινώσει πού δίνει η Ελλάδα το 12άρι της και εκείνος με χαρά ανακοίνωσε το αποτέλεσμα μετά την ψηφοφορία.

ser-2.jpg

Η ελληνική επιτροπή λοιπόν ψήφισε ως εξής:

Σερβία 1

Ελβετία 2

Αλβανία 3

Κύπρος 4

Αυστραλία 5

Σουηδία 6

Αυστρία 7

Ισραήλ 8

Πορτογαλία 10

Βέλγιο 12

Δείτε το βίντεο με την ανακοίνωση του Φώτη Σεργουλόπουλο για τη χώρα που δίνει η Ελλάδα τους περισσότερους βαθμούς της:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved