Ανασκόπηση 2015: Οι μεγάλες απώλειες του καλλιτεχνικού κόσμου στη χώρα μας
Fun Lists

Ανασκόπηση 2015: Οι μεγάλες απώλειες του καλλιτεχνικού κόσμου στη χώρα μας

Πολλά τα χαρμόσυνα γεγονότα που σφράγισαν το 2015 όμως πολλές και οι απώλειες που κατέγραψε ο καλλιτεχνικός κόσμος ο οποίος έμεινε και φτωχότερος για ακόμα μία χρονιά!

Η πρόσφατη απώλεια του Μηνά Χατζησάββα, στις 30 Νοεμβρίου στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός ύστερα από τριπλό εγκεφαλικό επεισόδιο σόκαρε τον κόσμο του θεάτρου και όχι μόνο.

Στις 4 Νοεμβρίου άφησε την τελευταία του πνοή, νικημένος από τον καρκίνο αλλά και πολλά ακόμα συσσωρευμένα προβλήματα υγείας ο Κώστας Τσάκωνας. Ο μεγάλος ηθοποιός πάλευε τα τελευταία χρόνια προκειμένου να κρατηθεί στη ζωή αλλά δεν τα κατάφερε...

Στις αρχές του χρόνου και συγκεκριμένα στις 25 Ιανουαρίου έφυγε από τη ζωή, ύστερα από μακρά νοσηλεία στο Υγεία ο Ντέμης Ρούσσος. Ο διεθνούς φήμης Έλληνας καλλιτέχνης βύθισε στο απόλυτο πένθος την οικογένειά του αλλά και εκατομμύρια θαυμαστές του σε όλο τον κόσμο.

Στις 7 Σεπτεμβρίου το θέατρο και ο χώρος της υποκριτικής της χώρας μας έμειναν φτωχότεροι με τον θάνατο της μεγάλης κυρίας του θεάτρου και του κινηματογράφου Βούλας Ζουμπουλάκη.


Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων άφησε την τελευταία του πνοή στις αρχές Φεβρουαρίου το «αηδόνι της Ηπείρου» ο τραγουδιστής δημοτικών τραγουδιών Αλέκος Κιτσάκης.



Σε ηλικία 80 ετών, έφυγε από τη ζωή στις 12 Μαΐου η ηθοποιός Λίλη Παπαγιάννη και δύο μέρες μετά, γνωστοί και φίλοι έσπευσαν να της πουν το τελευταίο αντίο.

Μόλις πριν από λίγες μέρες, την παραμονή των Χριστουγέννων είχαμε άλλη μια απώλεια, καθώς έφυγε από τη ζωή ο πολύ γλυκός άνθρωπος Ντάνος Λυγίζος.


©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved