Οι celebrities που δεν τελείωσαν το σχολείο, αλλά έκαναν καριέρα
Fun Lists

Οι celebrities που δεν τελείωσαν το σχολείο, αλλά έκαναν καριέρα

Μπορεί να μην κατάφεραν να τελειώσουν το σχολείο- ο καθένας για διαφορετικό λόγο-, αλλά έκαναν καριέρα. 

Βέβαια, ελάχιστοι είναι οι καλλιτέχνες που έχουν παραδεχτεί δημόσια πως δεν ολοκλήρωσαν τις μαθητικές τους υποχρεώσεις, αλλά όλοι καταλήγουν πως το καλύτερο σχολείο είναι η ίδια η ζωή.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος σε τηλεοπτική του συνέντευξη έχει μιλήσει για τα παιδικά του χρόνια. Ο τραγουδιστής παραδέχτηκε πως έχει τελειώσει το γυμνάσιο, ενώ έχει κάνει τρεις φορές την πρώτη Λυκείου, επειδή έμενε από απουσίες. Ο ταλαντούχος τραγουδιστής από μικρός βοηθούσε στο ψαράδικο της οικογένειάς του και έχει τονίσει πως αν δεν τα κατάφερνε στο τραγούδι θα μπορούσε άνετα να επιστρέψει στο ψαράδικο.

Ο Γιώργος Μαυρίδης έγινε γνωστός μέσα από το «World Party», ενώ έχει ταλέντο και στα τατουάζ. Ο παρουσιαστής έχει παραδεχτεί πως τα οικογενειακά προβλήματα δεν τον άφηναν να διαβάσει, με αποτέλεσμα να μην τελειώσει το σχολείο. «Μεγάλωσα με τη μητέρα μου, τη γιαγιά μου και τη μεγαλύτερη αδελφή μου. Μεγάλωσα με έναν πατέρα που μπαινόβγαινε στη φυλακή και έκανε τη ζωή της μητέρας μου δύσκολη. Δεν μπορούσα να διαβάζω από πολύ μικρός, λόγω της κατάστασης. Δεν είχα διάθεση να διαβάσω. Δεν ήμουν και το καλύτερο παιδί. Ήμουν πολύ κακός για το σχολείο και έπρεπε να φύγω» είχε πει σε συνέντευξή του.

Τα προβλήματα για την Τάμτα ξεκίνησαν από πολύ νωρίς. Η τραγουδίστρια σε συνεντεύξεις έχει μιλήσει για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια. «Ήμουν πολύ καλή μαθήτρια, αλλά δεν πρόλαβα να τελειώσω το σχολείο. Έφτασα μέχρι τη Β’ Γυμνασίου, παντρεύτηκα και εκεί άρχισαν τα δύσκολα. Ως παντρεμένη δεν επιτρεπόταν να πάω σε κανονικό σχολείο και πήγαινε νυχτερινό. Ήμουν 14 χρονών όταν γνώρισαν τον άντρα μου και εκείνος ήταν πολύ μικρός, 16»

Ο Πάνος Καλίδης άφησε νωρίς το σχολείο και αυτό για να δουλέψει και να έχει τα δικά του χρήματα. «Άφησα το σχολείο στην Α’ γυμνασίου. Δεν έχω μετανιώσει γι’ αυτή την απόφασή μου, αλλά αυτό μπορεί να συμβαίνει επειδή είχα και τύχη στη ζωή μου μέχρι σήμερα. Το έκανα γιατί ήθελα να είμαι ανεξάρτητος, να έχω τα λεφτά μου και να μην επιβαρύνω τους γονείς μου»

Οι δυσκολίες ξεκίνησαν νωρίς για την Άντζελα Δημητρίου. Η τραγουδίστρια αναγκάστηκε ν’ αφήσει το σχολείο και στα 13 της να δουλεύει ως κοδελιάστρα. Στα 14 της ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα στο τραγούδι και ένας μάνατζερ την ανακάλυψε δυο χρόνια αργότερα όπου ξεκίνησε η καριέρα της. Αυτός είναι και ο λόγος που η Λαίδη δεν φημίζεται για την σωστή χρήση της ελληνικής γλώσσας.

Η Κατερίνα Στανίση έχει αποκαλύψει ότι δεν έχει τελειώσει ούτε το Δημοτικό. «Πήγα μέχρι τη Β’ Δημοτικού, επειδή μπήκε μέσα μου το σαράκι για το τραγούδι και ο λαϊκός καημός της φωνής. Δεν το ‘χα ποτέ μου απωθημένο που δεν ήμουν εγγράμματη, γιατί κατάλαβα νωρίς ότι ο προορισμός του κάθε ανθρώπου είναι διαφορετικός».

Ο Δημήτρης Σταρόβας άφησε το σχολείο λίγο πριν το ολοκληρώσει. «Άρχισα ν’ ασχολούμαι με τη μουσική από πολύ μικρός. Στα 16-17 ήμουν ήδη επαγγελματίας. Δεν σπούδασα τίποτα. Το γυμνάσιο ήταν τότε εξατάξιο και το παράτησα στην Πέμπτη. Ήμουν λίγο άγριο παιδί» είχε πει σε συνέντευξή του.

Τέλος, η Έφη Θώδη είναι άλλη μια τραγουδίστρια που δεν έχει ολοκληρώσει το σχολείο και αυτό για βιοποριστικούς λόγους. Η Έφη Θώδη κατάφερε να τελειώσει το Δημοτικό, αφού δεν της άρεσαν τα γράμματα. Άλλωστε, εκείνα τα χρόνια όλοι έφευγαν από τα χωριά και αναζητούσαν μια καλύτερη τύχη στις πόλεις. Στα 17 της άρχισε να εμφανίζεται σε πανηγύρια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved