Η εξομολόγηση της Ράντου, η προίκα του μικρού της Δούκισσας και το Πάσχα Στεφανίδου- Ευαγγελάτου
Fun Lists

Η εξομολόγηση της Ράντου, η προίκα του μικρού της Δούκισσας και το Πάσχα Στεφανίδου- Ευαγγελάτου

Πιστοί στο ραντεβού μας συγκεντρώσαμε τα τοπ θέματα και σας τα παρουσιάζουμε. Χθες παρουσιάσαμε τα πέντε πρώτα κι σήμερα τα άλλα πέντε θέματα που μας απασχόλησαν μέσα στην εβδομάδα!

Η Καίτη Φίνου αποκάλυψε «Στη Φωλιά των Κου Κου» πως ο Στάθης Ψάλτης την είχε απατήσει πολλές φορές και τον είχε τσακώσει, ενώ τόνισε πως η χήρα του, η Χριστίνα έχει δικαίωμα να συνεχίσει τη ζωή της. Μάλιστα είπε μεταξύ άλλων: «Ο Στάθης πήγαινε με του κόσμου τις γυναίκες όταν ήμασταν μαζί.Η γυναίκα του δικαιούται να...»

Η δε Δούκισσα Νομικού στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με μια φωτογραφία μας έδειξε την μωρουδιακή προίκα του μικρού της πρίγκιπα.

Η Ελένη Ράντου μας συγκίνησε με την εξομολόγησή της για το θάνατο του πατέρα της: «Έφυγε νωρίς και εκπαιδεύτηκα με τις απώλειες. Πενθώ πολύ»

Η Τατιάνα Στεφανίδου με τον Νίκο Ευαγγελάτο και τα παιδιά τους πέρασαν τις Πασχαλινές διακοπές τους στις Σπέτσες.

Και τέλος, στα τοπ θέματα ήταν τα επόμενα επεισόδια του «Τατουάζ» στα οποία θα έχουμε μία μεγάλη αποκάλυψη, καθώς, όπως όλα δείχνουν, θα μάθουμε τον πραγματικό λόγο που ο Στέφανος μπήκε στη ζωή του Σάκη και της 'Όλγας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved