Fun Lists

Η ενόχληση της Κωνσταντινίδου on air, η αποκάλυψη της Μενεγάκη και τα δάκρυα της Μπακοδήμου

Πιστοί στο ραντεβού μας συγκεντρώσαμε τα τοπ θέματα και σας τα παρουσιάζουμε.

Συγκεντρώσαμε τα τοπ 10 θέματα σας παρουσιάσαμε χθες τα πέντε πρώτα και σήμερα άλλα πέντε. Ξεκινάμε με την ενόχληση της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου όταν η Κατερίνα Καραβάτου σχολίασε τις δηλώσεις της κόρης της ηθοποιού, Μαρίας Χάνου σχετικά με την προσωπική της ζωή.

Η ηθοποιός on air δεν έκυψε την ενόχλησή της. Συνεχίζουμε με τη Μαρία Μπακοδήμου να συγκινείται και να μην μπορεί να σταματήσει τα κλάματα κατά τη διάρκεια του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» με αφορμή μία χορογραφία που είδε. Μάθαμε κι ποιος είναι ο σύντροφος της Γαρυφαλλιάς Καλιφώνη, που προκάλεσε χαμό στο σπίτι του Greece’s Next top Model.

Η Μικαέλα Φωτιάδη, μιλώντας στις κολλητές της, είπε πως την έπιασε η Γαρυφαλιά και της είπε ότι διαδίδει ότι μπήκε στο ριάλιτι μόδας λόγω του συντρόφου της. Τελικά είδαμε ποιος είναι ο σύντροφος αυτός! Περνάμε στην Ελένη Μενεγάκη που ανήμερα των γενεθλίων της αποκάλυψε ένα μυστικό της on air.

Και κλείνουμε με την εμφάνιση σήμερα των πιο όμορφων δίδυμων στον πλανήτη. Πλέον δεν είναι μωρά και θέλατε να δείτε αν συνεχίζουν να είναι όμορφα και σήμερα.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved