Αυτός είναι ο άντρας που έχει «κλέψει» την καρδιά της Ειρήνης Κολιδά
Showbiz

Αυτός είναι ο άντρας που έχει «κλέψει» την καρδιά της Ειρήνης Κολιδά

Ο έρωτας χτύπησε την πόρτα στην Ειρήνη Κολιδά και εκείνη... άνοιξε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Secret η εντυπωσιακή γυμνάστρια τον τελευταίο μήνα έχει σχέση με γοητευτικό άντρα που ασχολείται επίσης με τον αθλητισμό και, παρόλο που οι κοινές τους εμφανίσεις είναι ελάχιστες, άνθρωποι από το περιβάλλον τους κάνουν λόγο για ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι.

Πρόκειται για τον Χρήστο Μποφίλιο, πρώην πρωταθλητή κολύμβησης που σήμερα δραστηριοποιείται ως προπονητής. Ξεκίνησε να κολυμπά από τα τέσσερα χρόνια του. Προέρχεται από ναυτική οικογένεια και η θάλασσα είναι η μεγάλη του αγάπη, αφού, όπως έχει δηλώσει ο ίδιος σε συνεντεύξεις του, τον ηρεμεί πολύ. Την περίοδο πού έκανε πρωταθλητισμό, όπως έχει δηλώσει ο ίδιος, λειτουργούσε σαν ρομπότ, δεν έβλεπε φίλους, έκανε συγκεκριμένα πράγματα σε συγκεκριμένες ώρες. Τώρα, όμως, έχει χαλαρώσει. Η Ειρήνη ήρθε στη ζωή του να του χαρίσει όμορφες στιγμές.

Το ζευγάρι, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα είναι ακόμα στην αρχή της σχέσης του, όμως ήδη υπάρχει σεβασμός και κατανόηση. Όπως λένε άνθρωποι που τους ξέρουν καλά, ο Χρήστος έχει κατανόηση και ήξερε από την αρχή ποια είναι η γυναίκα που γνώρισε. Οι δυο τους περνούν μαζί όμορφες στιγμές και δεν επιλέγουν ακόμη να κυκλοφορήσουν σε πολυσύχναστα μέρη και να τραβήξουν τα βλέμματα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved