H Δαλιάνη «σπάει» τα ταμπού… Πιο σέξι από ποτέ!
Showbiz

H Δαλιάνη «σπάει» τα ταμπού… Πιο σέξι από ποτέ!

Μια τώρα και μία πριν από έναν περίπου χρόνο όταν πόζαρε τόπλες στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Αναμφισβήτητα η Αγγελική Δαλιάνη είναι από τις σέξι και γοητευτικές ηθοποιούς. Κανείς δεν περίμενε ότι η άλλοτε τηλεοπτική «Μαρία» θα μεταμορφωνόταν σε ένα πλάσμα πανέμορφο.

Η ηθοποιός ένα χρόνο μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της, διαθέτει ένα κορμί άκρως μεσογειακό και μάλιστα δίχως ίχνος κόμπλεξ «ανέβασε» στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πιο σέξι φωτογραφία της.

Φορώντας το κάτω μέρος του μπικίνι της κι ένα τζιν γιλέκο, ποζάρει στα βράχια και ναι… της αξίζουν συγχαρητήρια αφού και τις καμπύλες της δείχνει και την κυτταρίτιδα της. Κάτι που θα έπρεπε λογικά να κάνουν όλες οι μαμάδες που έχουν ένα και δυο και τρία παιδιά και όχι να κρύβονται κάτω από καλοφτιαγμένες, κομμένες και γεμάτες ρετούς φωτογραφικές λήψεις.

Έναν χρόνο μετά και η ηθοποιός έχει χάσει τα περισσότερα από τα κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη της.

«Έχω πάρει δέκα κιλά, αλλά προσπαθώ όσο μπορώ να προσέχω και να μην αφήνω τα ορμονικά μου να μου κάνουν κουμάντο. Κυρίως για λόγους υγείας και για να μην πάρω πολλά κιλά, ώστε να επανέλθει γρήγορα το σώμα μου στη φυσιολογική του κατάσταση. Αγχώνομαι λίγο, αλλά δεν θα βάλω και θηλιά στο λαιμό», δήλωνε η ίδια στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Θυμίζουμε πως η Αγγελική και ο Μάνος Παπαγιάννης σε μερικές ημέρες θα βαφτίσουν το όμορφο αγοράκι τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved