Ελληνίδα ηθοποιός με κορμί «φέτες» στα 50 της
Showbiz

Ελληνίδα ηθοποιός με κορμί «φέτες» στα 50 της

Ποια γνωστή ηθοποιός διαθέτει αυτό το κορμί;

Ποιες σαραντάρες που ισούται με δύο εικοσάρες; Εδώ διανύει την Πέμπτη δεκαετία της ζωής της και είναι πιο λαμπερή από ποτέ και με κορμί «φέτες». Η Έλενα Τσαβαλιά «έριξε» το instagram ποστάροντας φωτογραφία της με μπικίνι μαγιό. Αυτή την περίοδο συνεχίζει τις διακοπές της στην Κρήτη απολαμβάνοντας τις βουτιές της στην παραλία Φαλάσαρνα.

Γυμνάζεται κάθε μέρα επί μία ώρα και αφήνει τους μύες της να χαλαρώσουν από τη γυμναστική μόνο μια φορά την εβδομάδα όπως έχει δηλώσει στο παρελθόν. Τρώει ανά τακτά χρονικά διαστήματα και τηρεί τον κανόνα των πολλών μικρών γευμάτων. Το βράδυ τρώει νωρίς και σίγουρα πάντα πριν βγει έξω, φροντίζει να είναι γεμάτο το στομάχι της για να μην παρασυρθεί από κεράσματα και μπουφέδες.

«Άρχισα να κάνω συστηματικά γυμναστική και όταν είδα το αποτελέσματα στο σώμα μου, αυτό μου άρεσε. Ο διατροφολόγος μου είπε ότι θα απέδιδε στο μάξιμου αυτή η προσπάθεια αν τη συνδύαζα με σωστή διατροφή. Με ικανοποιούσε αυτό που έβλεπα και συνέχισα. Κάθε μέρα 6 με 7 το πρωί κάνω γυμναστική και μετά ετοιμάζομαι για να πάω στην εκπομπή. Καταναλώνω επίσης πέντε γεύματα την ημέρα ανά τρίωρο και σε μικρές ποσότητες. Αποφεύγω τα λιπαρά, τα τηγανητά και το αλκοόλ», είχε πει. «Κάνω δίαιτα ακόμα κι αν διαπιστώσω ότι έβαλα τριακόσια γραμμάρια παραπάνω. Προσέχω τη διατροφή μου. Το κάνω πολύ επιμελώς τα τελευταία δύο χρόνια. Μου έχει γίνει τρόπος ζωής. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα είχα να επιλέξω ανάμεσα σε ένα πιάτο στεγνό κοτόπουλο και ένα κοκκινιστό με πατάτες και εγώ θα διάλεγα το πρώτο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved