Ειρήνη Σκλήβα: Ξανά στα δικαστήρια με τον εν διαστάσει σύζυγό της
Showbiz

Ειρήνη Σκλήβα: Ξανά στα δικαστήρια με τον εν διαστάσει σύζυγό της

 Ξανά τη δικαστική οδό ακολούθησαν προκειμένου να λύσουν τις διαφορές στους, η Ειρήνη Σκλήβα και ο επί 16 χρόνια σύζυγός της, Νίκος Χυδήρογλου.

Η πρώην Μις Κόσμος και ο επιχειρηματίας, που έχουν αποκτήσει μαζί μια κόρη θα δώσουν σήμερα, ακόμη μια μάχη στο Πρωτοδικείο της Ευελπίδων, καθώς το χάσμα μεταξύ τους παραμένει αγεφύρωτο!

Η Ειρήνη Σκλήβα πριν από περίπου δυο μήνες και συγκεκριμένα στις 5 Ιουλίου, κατέθεσε μέσω του συνηγόρου της, νέα αίτηση ασφαλιστικών μέτρων σε βάρους του πρώην συζύγου της. Η αίτηση αυτή, με την οποία η Ειρήνη ζητά την αναστολή εκτέλεσης προγενέστερης απόφασης, θα συζητηθεί ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου και μαρτυρά πως τα ανοιχτά μέτωπα μεταξύ των δύο πλευρών είναι πολλά.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, το πρώην ζευγάρι που καθ’ όλη τη διάρκεια του κοινού βίου του φρόντιζε να διατηρεί χαμηλό προφίλ, αποφεύγοντας τις κοσμικές εμφανίσεις και τα φλας της δημοσιοότητας, δίνει τον τελευταίο χρόνο ραντεβού στις δικαστικές αίθουσες, μη μπορώντας να επιλύσει τις σοβαρές διαφωνίες που κλόνισαν τον γάμο του.

Να υπενθυμίσουμε, ότι από τον Νοέμβριο του 2017 ξεκίνησε η δικαστική διαμάχη του πρώην ζευγαριού, όταν η Ειρήνη Σκλήβα κατέθεσε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων σε βάρος του επιχειρηματία, ο οποίος με τη σειρά του απάντησε, 11 μέρες μετά με επίσης αίτηση ασφαλιστικών μέτρων.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved