Πρώην παίκτρια του My Style Rocks μόλις παντρεύτηκε! Η εγκυμοσύνη και οι μπομπονιέρες της πεθεράς
Showbiz

Πρώην παίκτρια του My Style Rocks μόλις παντρεύτηκε! Η εγκυμοσύνη και οι μπομπονιέρες της πεθεράς

Τρισευτυχισμένη είναι πρώην παίκτρια του My Style Rocks και έχει πολλούς λόγους να νιώθει έτσι.

Σήμερα η Σοφία Λεοντίτση, ένωσε τη ζωή της με τον σύντροφό της, τον ποδοσφαιριστή Μιχάλη Κατσικιά, ενώ περιμένει πώς και πώς τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού.

Μάλιστα η όμορφη μελαχρινή, ανέβασε και την πρώτη φωτογραφία μετά την τελετή με μπομπονιέρες που μοίραζε η πεθερά της, κάτι ασυνήθιστο για πολιτικό γάμο.

Μάλιστα εν μέρει την… τρόλαρε με χιούμορ γράφοντας χαρακτηριστικά: «Όταν η πεθερά σου θέλει να μοιράσει μπομπονιέρα στον πολιτικό, μη σταθείς εμπόδιο στο δρόμο της».

Η Σοφία Λεοντίτση είχε ανακοινώσει τα ευχάριστα στη Realnews για τον γάμο της με τον άνδρα της ζωής της ενώ μίλησε και για την εγκυμοσύνη της: «Μόλις μπήκα στον πέμπτο μήνα και γεννάω τον Μάρτιο. Ακόμη δεν ξέρουμε το φύλο. Ο,τι και να είναι, όμως, θα του δώσουμε όνομα από τους παππούδες ή από τις γιαγιάδες, όχι κάποιο δικό μας. Θέλουμε πατροπαράδοτα πράγματα», αποκάλυψε η μελαχρινή καλλονή, την οποία γνωρίσαμε πέρυσι μέσα από τη συμμετοχή της στο πρώτο «My style rocks».

Το ζευγάρι αποφάσισε να παντρευτεί με πολιτικό γάμο, ώστε να επισφραγίσει την ευτυχία του αλλά και να διευκολύνει τη γραφειοκρατική διαδικασία αναγνώρισης του παιδιού, όταν έρθει εκείνη η στιγμή: «Παντρευόμαστε στο δημαρχείο Χαϊδαρίου, αργότερα θα γίνει η βάφτιση με το καλό και πολύ αργότερα ο θρησκευτικός γάμος, γιατί δεν θέλουμε να τα κάνουμε όλα μαζί», είπε η Σοφία. Οπως περιγράφει η όμορφη επιχειρηματίας, το «My style rocks» στάθηκε η αφορμή για να αλλάξει ολοκληρωτικά η ζωή της, αφού, όπως λέει, μέσω του reality show μόδας τής δόθηκε η ευκαιρία να γνωριστεί με τον σύντροφό της.

«Γνωριστήκαμε με αφορμή το “My style rocks”, όπου είχα συμμετάσχει. Ο Μιχάλης με προσέγγισε επειδή με είδε στην τηλεόραση. Στην πορεία είδα κι εγώ ότι ήταν ένας πολύ ενδιαφέρων άνθρωπος και όλο αυτό που έχουμε τώρα ήρθε με πολύ φυσικό και όμορφο τρόπο». Η γνωριμία τους ήταν μοιραία και εξελίχθηκε σε έρωτα, ενώ μέσα σε λιγότερο από έναν χρόνο δημιούργησαν όλα αυτά που ονειρεύεται να κάνει ένα ζευγάρι.

«Συνειδητά ήρθε η εγκυμοσύνη και όχι κατά λάθος», παραδέχεται η Σοφία και συνεχίζει: «Στο πρόσωπο του Μιχάλη βλέπω τον ιδανικό άντρα και, φυσικά, το πρώτο πράγμα που συνειδητοποίησα ήταν ότι θα γίνει ένας εκπληκτικός πατέρας. Συμφωνήσαμε ότι θέλουμε να προχωρήσουμε παρακάτω τη ζωή μας και έτσι έγινε. Δεν ήταν κάτι επιπόλαιο. Όταν είσαι σε μια ηλικία κοντά στα 30, ξέρεις τι θέλεις ως άνθρωπος. Οπότε ήταν πολύ συνειδητό και για τους δυο μας. Ανθρωποι είμαστε, έχουμε τις προστριβές μας, αλλά, γενικότερα, είμαστε πάρα πολύ δεμένοι. Να είμαστε καλά, θέλουμε να κάνουμε μεγάλη οικογένεια».

Οι γονείς του ζευγαριού έχουν δεχθεί με πολλή αγάπη την εξέλιξη της σχέσης, όπως δηλώνει η Σοφία, η οποία έχει αναλάβει την επιχείρηση του πατέρα της, που έχει να κάνει με ψυγειομεταφορές: «Οι παππούδες και οι γιαγιάδες είναι όλοι πάρα πολύ χαρούμενοι. Και οι δύο οικογένειες μας έχουν αγκαλιάσει και είμαστε ευτυχισμένοι». Παράλληλα, η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μόδας είναι πρωτοετής δημοσιογραφίας σε κολέγιο, γιατί θα ήθελε να εξελίξει ό,τι ξεκίνησε με την τηλεόραση, έναν χώρο που συνειδητοποίησε πως της αρέσει.

Από την άλλη, ο Μιχάλης Κατσικιάς συνεχίζει να παίζει ποδόσφαιρο και φέτος είναι στον Μανδραϊκό στη Γ’ Εθνική. Όταν μιλά για εκείνον η Σοφία, μόνο καλά λόγια έχει να πει: «Είναι ένας καλός παίκτης, αλλά δραστηριοποιείται παράλληλα και στο επιχειρείν. Εχει δικό του μαγαζί, ένα cafe, που πηγαίνει επίσης καλά».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved