H αγωνία του Τσαρούχα στην πρεμιέρα του – Έβλεπε να μεταφέρουν τη μάνα του λόγω αδιαθεσίας!
Showbiz

H αγωνία του Τσαρούχα στην πρεμιέρα του – Έβλεπε να μεταφέρουν τη μάνα του λόγω αδιαθεσίας!

Τρόμαξε για τη μητέρα του ο Πασχάλης Τσαρούχας ενώ βρισκόταν στη σκηνή, αλλά κανείς από τους θεατές δεν κατάλαβε το παραμικρό!

Στην πρεμιέρα της παράστασης «Γκιλοτίνα», στο θέατρο Τέσσερις Εποχές, όπου ο ηθοποιός πρωταγωνιστεί, είδε, σύμφωνα με την espresso τη μητέρα του, που καθόταν στη δεύτερη σειρά, να αισθάνεται, μια αδιαθεσία και να μεταφέρεται έξω χωρίς ο ίδιος να αντιδράσει. Απλώς σταμάτησε για λίγο τη σκηνή του που έπαιζε με τη Γιούλη Ζήκου και περίμενε να απομακρυνθεί από τον χώρο, σαν να ήταν μια οποιαδήποτε θεατής.

«Ο Πασχάλης, που στο έργο υποδύεται έναν αστυνομικό, μόλις διαπίστωσε τι συμβαίνει στη μητέρα του σταμάτησε να παίζει και έμεινε ακίνητος στη σκηνή, όπως και η συνάδελφος του. Ηταν μια επαγγελματική αντίδραση ενός ηθοποιού εν ώρα παράστασης παρότι σίγουρα αγωνιούσε να μάθει τι συμβαίνει στο αγαπημένο του πρόσωπο. Η μητέρα του καθόταν στη δεύτερη σειρά και απομακρύνθηκε από τον χώρο με δύο κυρίους που τη συνόδευαν, ενώ τους ακόλουθησε και μία γιατρός που βρισκόταν τυχαία στον χώρο ως θεατής...», αναφέρει στην «Espresso» άτομο που ήταν παρών στο θέατρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, η κυρία Παπατσαρούχα -όπως είναι ολόκληρο το επίθετο του ηθοποιού- δεν μεταφέρθηκε στο νο¬σοκομείο, αφού τελικά το πρόβλημα της ήταν περαστικό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved