Επίσημη πρεμιέρα για το μιούζικαλ «Matilda»- Δείτε ποιοι έδωσαν το «παρών»
Showbiz

Επίσημη πρεμιέρα για το μιούζικαλ «Matilda»- Δείτε ποιοι έδωσαν το «παρών»

Επίσημη πρεμιέρα έκανε το μιούζικαλ «Matilda», βασισμένο στο ομότιτλο βιβλίο του Roald Dahl, σε κείμενο του Dennis Kelly και στίχους – μουσική του Tim Minchin.

Το θέατρο ΑΚΡΟΠΟΛ είναι ένα από τα πρώτα θέατρα στον κόσμο που θα παρουσιάσει, τη χειμερινή σεζόν 2018-2019, στην Αθήνα, το πολυβραβευμένο μιούζικαλ «Matilda» (βασισμένο στο ομότιτλο βιβλίο του Roald Dahl, σε κείμενο του Dennis Kelly και στίχους – μουσική του Tim Minchin), μια παράσταση που από το 2011 μέχρι σήμερα έχει σπάσει ρεκόρ εισιτηρίων και βραβείων, κερδίζοντας το κοινό και τους κριτικούς, στο West End του Λονδίνου, το Broadway, την Αυστραλία και τον Καναδά!

Στην παράσταση, τον απαιτητικό ρόλο της Μις Τράντσμπουλ, ερμηνεύει ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης ο οποίος θα μεταμορφώθηκε σε γυναίκα για τις ανάγκες του ρόλου -που στο μιούζικαλ ερμηνεύει πάντοτε άντρας-. Πρωταγωνιστούν επίσης οι Κώστας Κόκλας, Νάντια Κοντογεώργη, Μπέττυ Μαγγίρα και Αντιγόνη Ψυχράμη.

Τους πρωταγωνιστές πλαισιώνει ένας 40μελής θίασος με τραγουδιστές, χορευτές, παιδιά και ζωντανή ορχήστρα, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Ηλία Καλούδη.

Ο φωτογραφικός μας βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα του μιούζικαλ και απαθανάτισε όλους όσοι έδωσαν το παρών.

Πηγή φωτογραφιών: NDP

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved