Η απίστευτη ομοιότητα του Φίλιππου Κούρκουλου με τον αξέχαστο πατέρα του! (φωτό)
Showbiz

Η απίστευτη ομοιότητα του Φίλιππου Κούρκουλου με τον αξέχαστο πατέρα του! (φωτό)

Ο Φίλιππος Κούρκουλος, μικρότερος γιος της Μαριάννας Λάτση και του αξέχαστου Νίκου Κούρκουλου, όσο μεγαλώνει, μοιάζει όλο και περισσότερο στον πατέρα του. 

Αρρενωπός και γοητευτικός, ο νεαρός φοιτητής στις οικονομικές επιστήμες σε πανεπιστήμιο της Νέα Υόρκης είναι ο βενιαμίν της οικογένειας και από πολύ μικρή ηλικία, αν και ήταν πάντα, λόγω ονόματος, στην πρώτη γραμμή της δημοσιότητας, ήθελε να κινείται διακριτικά. Ποτέ δεν απασχόλησε τα media, όπως έκανε η διάσημη αδελφή του Εριέττα η οποία είναι και η μεγάλη του αδυναμία.

Ο Φίλιππος έχει πολύ καλές σχέσεις και με τα άλλα παιδιά των γονιών του, τον Πάρη Κασιδόκωστα από τον πρώτο γάμο της μητέρας του και τον Άλκη και τη Μελίτα Κούρκουλου, παιδιά του πατέρα του από τον πρώτο του γάμο.

Όαν έφυγε από ζωή ο Νίκος Κούρκουλος, ο Φίλιππος ήταν πολύ μικρός όμως τον γνώρισε καλύτερα μέσα από τις ατέλειωτες διηγήσεις της μητέρας του και όσων αγάπησαν τον αξέχαστον ηθοποιό. Στη βραδιά που ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του πριν από λίγες ημέρες και φιλοξενήθηκε στο Εθνικό θέατρο όπου ο Νίκος Κούρκουλος άφησε το στίγμα του, ο Φίλιππος δεν θα μπορούσε να λείπει και φυσικά δεν παρέλειψε να φωτογραφηθεί τόσο με τη μητέρα του και τα αδέλφια του όσο και με σημαντικούς ανθρώπους των γραμμάτων και των τεχνών που τίμησαν με την παρουσία τους τη μνήμη του.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες...

Πηγή φωτό: Papadakis press

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved