Στέλιος Κρητικός: «Πρώτη φορά κάνω απολογισμό και αφορμή στάθηκε ο ανανάς που αγόρασα…»
Showbiz

Στέλιος Κρητικός: «Πρώτη φορά κάνω απολογισμό και αφορμή στάθηκε ο ανανάς που αγόρασα…»

Ο Στέλιος Κρητικός έκανε πρώτη φορά απολογισμό για τη χρονιά που έφυγε και αφορμή στάθηκε ένας ανανάς που αγόρασε στο σούπερ μάρκετ και του ξύπνησε μνήμες από το survivor στο οποίο συμμετείχε.

Ο ηθοποιός συγκεκριμένα έγραψε στο instagram: «Πρώτη φορά κάνω απολογισμό για την χρονιά που φεύγει και αφορμή στάθηκε ο ανανάς που αγόρασα σήμερα απο το σούπερ μάρκετ.
Ναι ,ναι ,ναι , ο ανανάς !!! Μου ξύπνησε αμέτρητες μνήμες και εικόνες που έτρεξαν με χιλιάδες χιλιόμετρα μπροστά απ´τα μάτια μου.
Το 2018 φεύγει και παίρνει στις αποσκευές του ένα συγκλονιστικό παιχνίδι-ταξίδι που θα θυμάμαι και θα μοιράζομαι πάντα . Το Survivor 2018 !!! Αυτο έφερε την έκδοση του πρώτου παιδικού παραμυθιού μου απο τις εκδόσεις Λιβάνη , “Οταν ο μικρός Ντομινίκ θύμωσε με το φεγγάρι “ που σήμερα ,5 μήνες μετά ,βρίσκεται στην 4η έκδοση !!!
Αυτο έφερε και την απόφαση να δημιουργήσω με την σύζυγο μου Κάτια Παπαδοπούλου μια σχολή θεάτρου και χορού , έναν χώρο πολιτισμού ,στο Παλαιό Φάληρο .
Το Kastel, που σημαίνει Κάτια+Στέλιος .
Παιδικές παραστάσεις, παρουσιάσεις βιβλίων , παρουσιάσεις εκδηλώσεων , διαφημίσεις , συνεντεύξεις , φωτογραφίσεις ,καινούργιες φιλίες και άλλα πολλά όμορφα ακολούθησαν και συμβαίνουν μέχρι και λίγες ώρες πριν ολοκληρώσει το χρέος του αυτός ο χρόνος.
Συγκλονιστικά συγκλονιστικό το 2018 λοιπόν και συνεχίζω να πιστεύω και να προκαλώ τον εαυτό μου πως τα καλύτερα έρχονται !!!!!!!
Καλώς να ορίσεις 2019 !!! Καλή χρονιά σε όλους !!!!!!»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved