Έλληνας ηθοποιός δηλώνει: «Με έθαψαν για να μου πάρουν τη δουλειά»
Showbiz

Έλληνας ηθοποιός δηλώνει: «Με έθαψαν για να μου πάρουν τη δουλειά»

Άκρως αποκαλυπτικός ο γνωστός ηθοποιός!

Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε σε γνωστό περιοδικό έκανε πολλές αποκαλύψεις και δεν δίστασε να αναφερθεί σε ένα περιστατικό που του έχει συμβεί, αφού όπως είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος, τον «έθαψε» κάποιος συνάδελφός του με σκοπό να του πάρει τη δουλειά!

Ο λόγος για τον Σόλωνα Τσούνη, ο οποίος μίλησε πιο ανοιχτά από ποτέ!

Κάτι άλλο που έχεις κάνει και δεν είναι πολύ γνωστό είναι η συμμετοχή σου σε παραστάσεις για άρρωστα παιδιά μέσα σε νοσοκομεία. Πρέπει να ήταν συγκλονιστική εμπειρία...
Αυτό έγινε το 2013, σε συνεργασία με το σύλλογο ΠΑΙ.Δ.Υ. Συγκλονιστική εμπειρία πράγματι. Είχαμε προσαρμόσει την παράσταση ώστε να παίζεται σε νοσοκομεία, στους διαδρόμους ή μέσα στα δωμάτια. Δεν θα ξεχάσω ποτέ το βλέμμα αυτών των παιδιών, τα περισσότερα κάτω των 10. Το πώς σε κοιτούσαν και έλαμπαν τα ματάκια τους. Μακάρι όλα αυτά τα παιδάκια να είναι καλά σήμερα. Έτυχε εκείνη την περίοδο να ζω κι εγώ δύσκολες στιγμές. Ο πατέρας μου ήταν άρρωστος με καρκίνο. Δυστυχώς έφυγε το 2015. Πήγαινα το πρωί στα νοσοκομεία προσπαθώντας να δώσω χαρά σε αυτά τα παιδιά και συγχρόνως να μάθω να χειρίζομαι το πρόβλημα που αντιμετώπιζα μέσα στο σπίτι μου. Έκλαιγα συχνά τότε. Αλλά πραγματικά ένιωθα ότι έκανα κάτι σημαντικό. Και, ξέρεις, αυτό δεν το νιώθεις συχνά στη δουλειά σου. Περίγραψε μου τη δουλειά σου με τρεις λέξεις.
Σκληρή, αδίστακτη, ματαιόδοξη αλλά συγχρόνως υπέροχη. Η πιο όμορφη δουλειά του κόσμου! Δεν φτάνουν τρεις λέξεις.
Κι ένα περιστατικό ακραίου ανταγωνισμού ή απόρριψης
Είναι πολύ απλό: Έχασα δουλειά επειδή άλλος ηθοποιός, με ανταγωνιστική διάθεση, είπε κάτι άσχημο για μένα, που δεν ίσχυε! Ουσιαστικά με έθαψαν για να μου πάρουν τη δουλειά. Δεν έχει νόημα να πω τι και πώς, το θέμα είναι ότι συνέβη.

Συνεχίζουν να σε εκπλήσσουν τέτοια σκηνικά ή τα έχεις συνηθίσει πλέον;
Αυτό που λέμε «γερό στομάχι» δεν το έχω κάνει ακόμη. Γιατί τρως χτυπήματα και επειδή δεν είναι πάντα τα ίδια, δεν μπορείς να τα αναγνωρίσεις αμέσως, είπε χαρακτηριστικά στο People!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved