Βλάχος-Τριανταφυλλίδου: Το χρονικό του έρωτά τους - Από τον χωρισμό στην αναθέρμανση της σχέσης τους
Showbiz

Βλάχος-Τριανταφυλλίδου: Το χρονικό του έρωτά τους - Από τον χωρισμό στην αναθέρμανση της σχέσης τους

Για ένα μεγάλο διάστημα η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και ο Πάνος Βλάχος έμειναν χωριστά, προκειμένου να σκεφτούν πιο συγκεντρωμένοι τα επόμενα βήματα τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική τους ζωή.

Οι προσδοκίες που είχαν όταν πήραν τη μεγάλη απόφαση να φύγουν για την Αμερική δεν ευοδώθηκαν πλήρως και οι δυο τους κλήθηκαν να επαναπροσδιορίσουν τις επιθυμίες και τους στόχους τους. Κάπου εκεί φαίνεται να ράγισε το γυαλί και σε ό,τι αφορά την ερωτική σχέση τους.

Οι κοινές εμφανίσεις και οι φωτογραφίες αραίωσαν, ενώ, όταν τους ρωτούσαν για τη συμβίωσή τους, οι δύο ηθοποιοί απέφευγαν να απαντούν με σαφήνεια. Το πρώτο διάστημα, μάλιστα, που ο Πάνος επέστρεψε στην Ελλάδα, η Ιωάννα είχε επιλέξει να μείνει στην Αμερική. Η πρόταση, όμως, από τον Alpha δεν άργησε και η παρουσίαση της εκπομπής «Bake Off» την έφερε κι εκείνη πίσω στη χώρα μας.

Οι συναντήσεις τους πύκνωσαν, η ατμόσφαιρα μεταξύ τους φάνηκε να θερμαίνεται εκ νέου, ενώ τα σχόλια στα social media έγιναν καθημερινά. Μέχρι που ήρθαν τα καυτά δημόσια φιλιά και οι αγκαλιές να επιβεβαιώσουν αυτό που για τους περισσότερους παρέμενε απλώς υποψία: οι δυο τους είναι και πάλι ζευγάρι. Είδαν ότι αυτά που τους ενώνουν είναι πολύ πιο σημαντικά από όσα τους χωρίζουν και αποφάσισαν ότι δεν μπορούν να ζήσουν ο ένας χωρίς τον άλλον. Κάπως έτσι η σπίθα του έρωτά τους άναψε πάλι και μάλιστα ακόμη πιο δυνατή…

Τόσο εκείνος όσο και εκείνη έχουν γίνει πιο εξωστρεφείς σε ό,τι αφορά τη σχέση τους, τα βίντεο στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και οι κοινές εμφανίσεις τους ολοένα πυκνώνουν, ενώ, όπως φαίνεται, ο Πάνος έχει «κολλήσει» στην Ιωάννα το μικρόβιο της μουσικής. Μοιράζονται το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου τους, απολαμβάνουν ο ένας τον άλλον και έχουν αποφασίσει να δώσουν στον έρωτά τους την ευκαιρία που του αξίζει, λύνοντας πρώτα όλα όσα είχαν φέρει τη σχέση τους σε αδιέξοδο. Και όπως λένε οι κοινοί φίλοι τους, ένα από τα πράγματα που τους ενώνουν είναι η αυξημένη αίσθηση του χιούμορ που διαθέτουν.

Πηγή: Realnews

Πηγή φωτό: NDP

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved