Οικονομάκου – Μιχόπουλος: Παραμένουν αθεράπευτα ερωτευμένοι!
Showbiz

Οικονομάκου – Μιχόπουλος: Παραμένουν αθεράπευτα ερωτευμένοι!

Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου μπορεί να ήταν την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου, όμως η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος γιόρτασαν τον έρωτα μία μέρα μετά, στην Άννα Βίσση.

Από τη μέρα της γνωριμίας τους μέχρι σήμερα πέρασαν 6 χρόνια, παρ' όλα αυτά όμως ο έρωτάς τους παραμένει αναλλοίωτος όπως την πρώτη μέρα. Απόδειξη, η πιο πρόσφατη αφιέρωση της ηθοποιού που εκφράζει συχνά τον ερωτά της για τον άντρα της, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Πέρυσι τέτοια μέρα έμπαινα στο μήνα μου. Σήμερα, ένα χρόνο μετά, κρατώ στην αγκαλιά μας τον πιο υπέροχο, μπέμπη του κόσμου, ακόμα πιο ερωτευμένοι. Σ' αγαπάω και σ' ευχαριστώ για όλα» έγραψε για τον Φίλιππο Μιχόπουλο. «Κάθε μέρα γιορτάζουμε τον έρωτα εμείς, δεν υπάρχει κάτι καλύτερο», επαναλαμβάνουν, σύμφωνα με το TV Kous Kous οι ίδιοι σε κοντινά τους πρόσωπα, ενώ δεν κρύβουν πια την πρόθεση τους να αποκτήσουν ένα δεύτερο παιδί για να κάνει παρέα στον μικρό Μάξιμο, που σε ένα μήνα θα γιορτάσει τα πρώτα του γενέθλια.

Η Αθηνά Οικονομάκου σε πρόσφατη συνέντευξη της για τις αλλαγές στη ζωή της μετά τον ερχομό του γιου της, είχε πει: «Όταν έρχεται ένα μωρό και γίνεσαι γονιός, θέλεις δεν θέλεις, η ζωή σου αλλάζει 180 μοίρες. Δίνεις στη ζωή άλλη διάσταση. Ασχολείσαι, κυρίως, με σημαντικά πράγματα και στεναχωριέσαι μόνο με τα σοβαρά. Όχι από επιλογή, από ανάγκη. Δεν υπάρχει χρόνος για κάτι άλλο. Η καθημερινότητα έχει έναν παρονομαστή: Το μωρό. Η κάθε μέρα σου είναι διαφορετική και, το βασικότερο όλων, δεν ορίζεται και δεν ελέγχεται. Για έναν άνθρωπο που έχει μάθει να ζει και να έχει τον πλήρη έλεγχο, όπως εγώ, είναι πρωτόγνωρο αλλά και μαγικό».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved