Αυτή η δήλωση θα συζητηθεί! «Δεν θα ήθελα να συνεργαστώ με τον Ανδρέα Γεωργίου»
Showbiz

Αυτή η δήλωση θα συζητηθεί! «Δεν θα ήθελα να συνεργαστώ με τον Ανδρέα Γεωργίου»

Είναι από τους ελάχιστους ηθοποιούς που δηλώνει ότι δε θα ήθελε να συνεργαστεί με τον Ανδρέα Γεωργίου.

Μία απάντηση που κανείς δε θα το περίμενε, αφού ο Ανδρέας με τους συνεργάτες του σκίζουν με τις απανωτές τηλεοπτικές επιτυχίες τους.
Ο λόγος για τον Μάνο Ιωάννου, ο οποίος πρωταγωνιστεί στην άλλη πετυχημένη σειρά του Alpha «Έλα στη θέση μου» και έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη.

Πριν από μερικές μέρες αιφνιδιαστήκαμε όταν μάθαμε ότι το «Τατουάζ» θα ολοκληρωθεί τον Ιούνιο. Το «Έλα στη θέση μου» θα συνεχιστεί;

Αυτή την περίοδο είμαστε σε συζητήσεις, αλλά ακόμα δεν έχει παρθεί οριστική απόφαση.

Αν σου ζητήσουν να είσαι και την επόμενη χρονιά στο «Έλα στη θέση μου» τι θα απαντήσεις;

Ναι. Θα ήθελα να είμαι και του χρόνου στο «Έλα στη θέση μου». Όπου πάει ο σκηνοθέτης Γιάννης Βασιλειάδης θα πάω κι εγώ.

Ωστόσο, στο παρελθόν, είχατε έρθει σε ρήξη με τον σκηνοθέτη της σειράς, τον Γιάννη Βασιλειάδη. Έτσι δεν είναι;

Δεν έχει σημασία. Ότι και να έγινε μεταξύ μας, δεν σταμάτησα ποτέ να τον εκτιμώ και να τον αγαπώ. Ο Γιάννης είναι ένας σκηνοθέτης που γνωρίζει πάρα πολύ καλά τη δουλειά του, είναι πολύ ήρεμος στο γύρισμα, τον γνωρίζω πάρα πολλά χρόνια και αν μου πει «Αυτό πρέπει να το κάνεις» θα το κάνω.
Γιατί τσακωθήκατε;

Τσακωθήκαμε γιατί φέρθηκα επιπόλαια. Πήγα να κάνω μία άλλη δουλειά, χωρίς να τον ενημερώσω. Έκανα τον πιλότο για ένα άλλο σίριαλ, αυτό μαθεύτηκε και όπως ήταν λογικό στεναχωρήθηκε μαζί μου. Γενικά την πρώτη χρονιά που συνεργαστήκαμε με τον Γιάννη στο «Έλα στη θέση μου» τους είχα ταλαιπωρήσει λίγο στα γυρίσματα. Επειδή δούλευα παράλληλα και στο θέατρο, στην παράσταση «Πετάει, πετάει», που ήταν ένα έργο που ήταν πολύ πάνω μου, ήταν ζήτημα αν κοιμόμουν συνολικά πέντε ώρες την ημέρα. Με την κούραση που είχα τότε, μπορούσα εύκολα να τσακωθώ!

Του χρόνου ο Αντρέας Γεωργίου που υπογράφει το «Τατουάζ» ετοιμάζει δύο τηλεοπτικές σειρές. Θα ήθελες να δουλέψεις μαζί του;

«Όχι. Δεν θα ήθελα να συνεργαστώ με τον Αντρέα Γεωργίου!» είπε στο page2 της εφημερίδας Νέα Σελίδα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved