Ντάρια Τουρόβνικ-Γιώργος Ανδριαδάκης: Ερωτευμένοι στην Ελούντα, με φόντο το γαλάζιο της θάλασσας
Showbiz

Ντάρια Τουρόβνικ-Γιώργος Ανδριαδάκης: Ερωτευμένοι στην Ελούντα, με φόντο το γαλάζιο της θάλασσας

Την Ελούντα επέλεξαν η Ντάρια Τουρόβνικ και ο επιχειρηματίας Γιώργος Ανδριαδάκης για να περάσουν το φετινό Πάσχα

Βέβαια, η επιλογή του προορισμού τους μόνο τυχαία δεν είναι αφού οι δύο ερωτευμένοι κατέλυσαν στο πολυτελέστατο resort του αδελφού του επιχειρηματία Αθηναγόρα Ανδριαδάκη.

Πρόκειται για το Royal Marmin Bay που βρίσκεται σε μία μοναδική τοποθεσία στην Ελούντα της Κρήτης και όπως ήταν φυσικό, προσέλκυσε και φέτος πολύ κόσμο. Ανάμεσά τους και το ευτυχισμένο ζευγάρι του οποίου η σχέση είδε τα φώτα της δημοσιότητας από τότε που η όμορφη Ντάρια ανήκε στους παίκτες του Survivor.

Το ζευγάρι είναι ευτυχισμένο και φαίνεται πως έχει βρει και τη... σωστή συνταγή αφού ο έρωτάς του κρατά αμείωτος εδώ και αρκετά χρόνια.

Η πανέμορφη Ντάρια με τις τέλειες αναλογίες, απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό του gossip-tv.gr να απολαμβάνει τα χάδια και τις αγκαλιές του συντρόφου της και έδειχναν και οι δύο ιδιαίτερα ήρεμοι και χαλαροί, κάτι που είχαν ανάγκη αφού οι φρενήρεις ρυθμοί της καθημερινότητας είναι εξαντλητικοί.

Άλλωστε, το μέρος που επέλεξαν για να βρεθούν το φετινό Πάσχα προσφέρεται για ξεκούραση και χαλάρωση που τόσο πολύ επιζητούσαν.

Δείτε αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό από τις μίνι διακοπές του ερωτευμένου ζευγαριού στην Ελούντα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved