Δεν φαντάζεστε τι σχόλια γράφουν οι χρήστες του youtube στην κόρη της Παπούλια (photos)
Showbiz

Δεν φαντάζεστε τι σχόλια γράφουν οι χρήστες του youtube στην κόρη της Παπούλια (photos)

H Αφροδίτη Λιάντου, κόρη της Εβελίνας Παπούλια και του Γιώργου Λιάντου, χαράσσει ως Aphrodite τη δική της μουσική πορεία.

Η 20χρονη Αφροδίτη είναι μια όμορφη και ταλαντούχα κοπέλα με καλλιτεχνικά ερεθίσματα, καθώς είναι κόρη δυο ηθοποιών, συνεπώς η ενασχόλησή της με τα καλλιτεχνικά ήταν αναπόφευκτη.

Μάλιστα, πριν λίγο καιρό εμφανίστηκε στη σκηνή των Madwalk με τη μητέρα της, εντυπωσιάζοντας και αποδεικνύοντας ότι είναι ένα κορίτσι που το ‘χει.

Η μητέρα της μετά την εμφάνισή τους κοινοποίησε ένα συγκινητικό μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media.

«Απ’ τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής μου! Σε ευχαριστώ καρδούλα μου για όλα όσα μου χαρίζεις ολόψυχα! Καλή επιτυχία σε όλα όσα κανείς!».

Η Αφροδίτη έχει ήδη κυκλοφορήσει το πρώτο της τραγούδι, ενώ στο βίντεο κλιπ στο youtube οι χρήστες την παρομοιάζουν με ξένη star.

«Τα ακού­σματα μου σε μικρότερη ηλικία ήταν κυρίως η Εϊμι Γουάινχαουζ, οι Ιρλαν­δοί Τhe Frames και ο Τζόνι Κας. Στους καινούργιους καλλιτέχνες που ακούω συγγκαταλέγονται ο Λιούις Καπάλντι, ο Τζέιμς Αρθουρ και ο Αeris Roves» ξεκα­θαρίζει στο BHMAgazino.

Οι θαυμαστές της την προτρέπουν επίσης να προσπαθήσει να λάβει κάποια στιγμή μέρος στον δι­αγωνισμό τραγουδιού της Εurovision.

«Δεν έχω πα­ρακολουθήσει πολύ την εφετινή Εurovision. Άκουσα ωστόσο πρόσφα­τα το κομμάτι της Κατερί­νας Ντούσκα και μου άρε­σε πάρα πολύ και συνθετι­κά αλλά και για την εικα­στική προσέγγιση στις φω­τογραφίες και στο βιντεο­κλίπ του. Μελλοντικά θα με ενδιέφερε να συμμετά­σχω, αλλά είναι πολύ νω­ρίς για να το συζητάω, κα­θώς δεν έχω ακόμη την πεί­ρα για κάτι τέτοιο».

Στις ακόλουθες φωτογραφίες θα δείτε κάποια από τα σχόλια των χρηστών και με ποια star τη συγκρίνουν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved