Πένυ Σκάρου: Γιόρτασε τα γενέθλια της με καλούς φίλους! (Photos)
Showbiz

Πένυ Σκάρου: Γιόρτασε τα γενέθλια της με καλούς φίλους! (Photos)

Ένα υπέροχο birthday party!

Τα γενέθλια της γιόρτασε η Πένυ Σκάρου έχοντας καλούς φίλους και συνεργάτες στο πλευρό της.

Η τραγουδίστρια έχει πλέον κάθε λόγο να είναι ευτυχισμένη αφού μετά από την πολύ δύσκολη περιπέτεια με την υγεία της, έχει επανέλθει και η μια επιτυχία διαδέχεται την άλλη.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr βρέθηκε στην όμορφη βραδιά και την απαθανάτισε χαμογελαστή και όμορφη στο πλευρό των φίλων της.

«Πέρασα τα ζόρια μου και τώρα είμαι καλά. Γενικότερα έχω μάθει στη ζωή μου να ξεπερνάω τις δυσκολίες και πηγαίνω παρακάτω, ελεύθερη κι ωραία. Αρκεί να μη μου κάνουν πράγματα στα οποία δεν μπορώ να ανταπεξέλθω, λόγω της σημερινής μου κατάστασης, που, όπως και να το κάνουμε, έχει τις δυσκολίες της.

Με το τεχνητό πόδι -όσο κι αν πλέον το φοράω και προχωράω όσο καλύτερα γίνεται- υπάρχει ο κίνδυνος να πέσω. Ευτυχώς που έχω βρει τα κόλπα και κινούμαι με επιδεξιότητα κασκαντέρ, για να μπορώ σε περίπτωση πτώσης να πιαστώ από κάπου.

Το λέω αυτό, γιατί όσο και τελευταίας τεχνολογίας να είναι το τεχνητό μέλος μου δεν σημαίνει ότι μπορώ και να τρέξω ως σπρίντερ... Μάλιστα, ό,τι χειρότερο έχω ζήσει σε μια σχέση ήταν, όταν πάνω σε καβγά με τον σύντροφό μου, έτρεξε για να φύγει κι εγώ δεν μπόρεσα να τρέξω για να τον κρατήσω», είχε δηλώσει η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved