Θέατρο Άλσος: Λαμπερές παρουσίες στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Το δικό μας σινεμά» (pics)
Showbiz

Θέατρο Άλσος: Λαμπερές παρουσίες στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Το δικό μας σινεμά» (pics)

Επίσημη πρεμιέρα έκανε η παράσταση «Το δικό μας σινεμά» στο θέατρο Άλσος και εκεί είδαμε πολλούς εκπροσώπους της ελληνικής showbiz.

17 υπέροχοι πρωταγωνιστές, 37 τραγούδια με 12μελή ζωντανή ορχήστρα, 24μελές μπαλέτο, 1.000 κοστούμια επί σκηνής και 300 περούκες, εντυπωσιάζουν το κοινό που φεύγει από το ανακαινισμένο θέατρο Άλσος, με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Και οι 17 ηθοποιοί πρωταγωνιστές αυτής της υπέρλαμπρης παραγωγής ήταν υπέροχοι. Ο Σπύρος Παπαδόπουλος, η Δέσποινα Βανδή, ο Παύλος Χαϊκάλης, ο Κώστας Κόκλας, η Κατερίνα Λέχου, ο Μέμος Μπεγνής, ο Γιώργος Χρανιώτης, η Σύλβια Δελικούρα, η Παρθένα Χοροζίδου, η Ευγενία Σαμαρά, η Μαριλού Κατσαφάδου, η Μαριαλένα Ροζάκη, ο Γιώργος Τσούρμας, ο Γιάννης Ρούσος, ο Δημήτρης Γαλάνης και σε ξεχωριστούς ρόλους η Πηνελόπη Πιτσούλη, η Ελένη Γερασιμίδου και ο Γιώργος Κωνσταντίνου, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και είναι αναμφίβολα οι πρωταγωνιστές του φετινού καλοκαιριού!

Το θεατρικό μιούζικαλ έχει την υπογραφή του συγγραφικού δίδυμου των μεγάλων επιτυχιών Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα και οι χορογραφίες ανήκουν στον Φωκά Ευαγγελινό.

Οι εξαιρετικές ερμηνείες, τα υπέροχα τραγούδια, οι χοροί και τα κοστούμια, το ευφάνταστο σκηνικό, η υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στον ήχο και τα φώτα τελευταίας τεχνολογίας, δεν γίνεται να μείνουν ασχολίαστα.

Το κοινό αποθέωσε τους συντελεστές, ενώ στην συνέχεια, αρκετοί ήταν εκείνοι που βρέθηκαν στα παρασκήνια, έτσι ώστε να τους συγχαρούν από κοντά.

Οι επώνυμοι που βρέθηκαν εκεί ήταν πάρα πολλοί.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr τους απαθανάτισε και μπορείτε να δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό στη gallery που ακολουθεί:

Ενημερωθείτε στο Newsbomb.gr για όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές 2019

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved