Ο νέος πρωταγωνιστής του Alpha είναι γιος διάσημης ηθοποιού, κούκλος και με το πιο hot Instagram
Showbiz

Ο νέος πρωταγωνιστής του Alpha είναι γιος διάσημης ηθοποιού, κούκλος και με το πιο hot Instagram

Σίγουρα τον έχεις ξανασυναντήσει στο θεατρικό του διάβα, σίγουρα διαθέτει χαρακτηριστικά που δύσκολα ξεχνάς ενώ μόλις σου αποκαλύψουμε τη διάσημη μαμά του θα πάθεις πλάκα.

Ας ξεκινήσουμε με τα πιο απλά... είναι ο Γιώργος Παπαγεωργίου και είναι ο πρωταγωνιστής της νέας κωμικής σειράς του Alpha με τίτλο “Σπίτι είναι”.

Είναι η πρώτη φορά που κάνει τηλεόραση και το ντεμπούτο του γίνεται μέσα από μια σειρά, με ένα πολύ δυνατό καστ και μια ενδιαφέρουσα ιστορία καθημερινής “τρέλας”, με στιγμές που όλοι έχουμε ζήσει.

Ο ίδιος μιλώντας σε παλαιότερη συνέντευξή του έχει πει: “Έχω μεγαλώσει πίσω από μια κουΐντα βλέποντας τη μάνα μου να παίζει. Το περιβάλλον του θεάτρου μου ήταν οικείο. Αλλά η μητέρα μου ξέροντας τα αρνητικά του χώρου δεν με ενθάρρυνε να ακολουθήσω τα βήματα της. Κάποια στιγμή, όμως, της ζήτησα να κάνουμε μερικά μαθήματα για να δω εάν αξίζει τον κόπο. Όταν είδε ότι υπάρχει υλικό μου έδωσε το πράσινο φως για να δώσω εξετάσεις στο Εθνικό”.

Αναρωτιέσαι ποια είναι η διάσημη μαμά του;

Είναι η σπουδαία Φιλαρέτη Κομνηνού και ναι, ο Γιώργος Παπαγεωργίου είναι ο κούκλος γιος της, τον οποίο είχε την τιμή και τη χαρά να τον δει να παίζει στην Επίδαυρο.

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου όσο κι αν σου φανεί περίεργο, έχει υπάρξει παντρεμένος.

“Παντρεύτηκα και χώρισα μετά από έναν χρόνο. Ήταν μια αυθόρμητη ενέργεια, έγινε πάνω στον ενθουσιασμό. Δεν μετανιώνω, γιατί γνώρισα μια γυναίκα με την οποία παραμένουμε φίλοι. Το θέλαμε και οι δύο τότε, αλλά χρειάζεται μεγάλη υπομονή και δουλειά γι’ αυτά τα πράγματα – και πριν από τον γάμο! Εγώ έκανα πρόταση στους έξι μήνες και αυτό αποδείχτηκε κάπως επιπόλαιο”.

Ο ίδιος διαθέτει έναν πολύ ιδιαίτερο λογαριασμό στα social media, το Instagram account του είναι hot επειδή είναι και ο ίδιος, είναι cool επειδή είναι κι ο ίδιος... είναι δυνατό πολύ και πρέπει να δεις όλες εκείνες τις φωτογραφίες που συγκεντρώσαμε για σένα.

Ρίξε μια ματιά

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved