Μετά την αναποδιά το ζευγάρι όρισε νέα ημερομηνία για το γάμο του (photos)
Showbiz

Μετά την αναποδιά το ζευγάρι όρισε νέα ημερομηνία για το γάμο του (photos)

Η εντυπωσιακή καλλονή με τον σύντροφό της αναγκάστηκαν να ορίσουν νέα ημερομηνία για τον γάμο τους, που ήταν προγραμματισμένος γι' αυτό το φθινόπωρο.

Τον Ιούνιο και μάλιστα όχι στα Χανιά, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί, αλλά στην Αθήνα, πρόκειται να γίνει ο γάμος του μοντέλου με τον γοητευτικό επιχειρηματία.

«Λόγω δυσάρεστων γεγονότων, που συνέβησαν ξαφνικά, δεν μπορούμε να τηρήσουμε την ημερομηνία γάμου που είχαμε ορίσει. Δυστυχώς ο σύντροφός μου έχασε τον πατέρα του κι εγώ τον θείο μου και δεν μπορούμε να πραγματοποιήσουμε αυτή την περίοδο τον γάμο μας» είπε στη real η μέλλουσα νύφη.

Πρόκειται για την Νεσχάν Μουλαζίμ και τον Στέλιο Πολογεώργη. Η σχέση τους δυνάμωσε ακόμη περισσότερο μετά τις απώλειες και πλέον ετοιμάζονται για την επισημοποίηση της. Η επιχειρηματίας και ο πολίστας, που είναι μαζί σχεδόν έναν χρόνο, συγκατοίκησαν στα βόρεια προάστια σχεδόν αμέσως μετά τη γνωριμία τους οπότε και ήταν σίγουροι για τα συναισθήματα τους.

Παρόλο που ο Στέλιος κατάγεται από την Κρήτη -και συγκεκριμένα από τα Σφακιά- το μυστήριο δεν θα τελεστεί τελικά στη Μεγαλόνησο. Η Νεσχάν Μουλαζίμ πρόκειται να βαφτιστεί χριστιανή και να πάρει το όνομα Αλεξάνδρα λίγο πριν από τον θρησκευτικό γάμο. Καθώς είναι και οι δύο παραδοσιακοί και προτιμούν να τα κάνουν όλα σύμφωνα... με το πρωτόκολλο, προς το παρόν δεν υπάρχει πλάνο για τη δημιουργία οικογένειας.

Εχουν ανάγκη πρώτα να ηρεμήσουν από τα τελευταία δύσκολα γεγονότα και στη συνέχεια να αρχίσουν να υλοποιούν όλα όσα έχουν ονειρευτεί από κοινού. Το ζευγάρι γνωρίστηκε σε κοινή παρέα στην Κρήτη και από τότε είναι αχώριστο.

Ο Στέλιος Πολογεώργης εκτός από τερματοφύλακας στην ομάδα πόλο του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, έχει και τη δική του επιχείρηση στον τόπο καταγωγής του, στον Σταυρό Χανίων, με ενοικιαζόμενες βίλες. Η Νεσχάν, τα τελευταία επτά χρόνια, και μετά από μια μακρά διαδρομή στο μόντελινγκ, εργάζεται με Τούρκους τουρίστες ως concierge VIP services στη Μύκονο, ενώ από πέρυσι επέκτεινε τις υπηρεσίες της και στα Χανιά. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτός θα είναι ο δεύτερος γάμος για την Τουρκάλα καλλονή, καθώς το 2014 είχε παντρευτεί με πολιτικό γάμο τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Σιδεράκη.

Δείτε στη gallery πότε το ζευγάρι θα ενωθεί με τα δεσμά του γάμου:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved