Αυτοί είναι οι νέοι (δυνατοί) έρωτες στην Ελληνική showbiz (Photos)
Showbiz

Αυτοί είναι οι νέοι (δυνατοί) έρωτες στην Ελληνική showbiz (Photos)

Είναι τα ζευγάρια εκείνα που θα μας απασχολήσουν, είναι ερωτευμένα και πολύ ευτυχισμένα.

«Καυτά» ειδύλλια, μεγάλοι έρωτες και οι παπαράτσι να τρέχουν πίσω τους για ένα φωτογραφικό «κλικ».


Αλέξανδρος ΜπουρδούμηςΛένα Δροσάκη


Πριν από έναν περίπου μήνα ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά για τη σχέση του με την Λένα Δροσάκη. Ήταν αρχές Απριλίου όταν κυκλοφόρησαν οι πρώτες φήμες πως ο ηθοποιός βρήκε και πάλι τον έρωτα στα μάτια της συνάδελφου του. Όσοι τους ζουν κάνουν λόγο για ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι, υπογραµµίζοντας ότι ο Αλέξανδρος δείχνει να είναι καλύτερα από ποτέ.


Βίκυ ΚάβουραΓιώργος Βίγκος
Ερωτευμένη, όπως δείχνουν τα πράγματα, είναι η Βίκυ Κάβουρα. Ποιος είναι ο άντρας που έχει κλέψει την καρδιά της; Πρόκειται για τον Γιώργο Βίγκο, πολιτικό μηχανικό στο επάγγελμα και γιο της διευθύνουσας συμβούλου της Brainstorm, Ελένης Αντωνιάδου, με τον οποίο η Βίκυ Κάβουρα εθεάθη στα στενά της Μυκόνου αλλά και σε παραλία του νησιού να απολαμβάνουν τις διακοπές τους.


Ηλιάνα Παπαγεωργίου Snik
Μπορεί μέχρι πρότινος να ακούγονταν διάφορα περί σχέσης της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με τον Κωνσταντίνο Αργυρό όμως εδώ και περίπου δύο μήνες είναι ερωτευμένη με άλλον τραγουδιστή. Αυτή τη φορά με τραγουδιστή από τον χώρο της ράπ και συγκεκριμένα τον Snik. Η Ηλιάνα και ο Snik λοιπόν είναι το νέο καυτό ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ, κάτι που επιβεβαίωσε, σύμφωνα με την εκπομπή Έλα χαμογέλα" ο ίδιος ο γνωστός ράπερ.


Μπουράκ ΧακίΧαρά Παππά
Τόσο στα ελληνικά όσο και στα τουρκικά media είναι γνωστή ως η μοιραία Ελληνίδα που γοήτευσε τον Τούρκο star. Μπορεί η σχέση τους να μετρά καιρό, ωστόσο εμείς μάθαμε πρόσφατα πως οι δυο τους είναι μαζί και μάλιστα το πάνε σοβαρά. Αν η Χαρά δεν είχε μπει μάλιστα στο GNTM θα γινόταν άμεσα ο γάμος τους, ωστόσο αναβλήθηκε λόγω… καριέρας!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved