Δημήτρης Ουγγαρέζος: Συντετριμμένος στην κηδεία της μητέρας του! (photos)
Showbiz

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Συντετριμμένος στην κηδεία της μητέρας του! (photos)

Σε βαρύ πένθος έχει βυθιστεί ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μετά την απώλεια της μητέρας του το Σάββατο το πρωί. 

Φίλοι και συγγενείς είπαν σήμερα στο Κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου το τελευταίο αντίο στη γυναίκα που ήταν ό,τι πολυτιμότερο για τον παρουσιαστή.

Να θυμίσουμε ότι δέκα μήνες πριν και συγκεκριμένα τον Ιανουάριο έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του που ήταν και το πρώτο πλήγμα για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Στο πλευρό του σήμερα, στο τελευταίο αντίο στη μητέρα του βρέθηκαν πολλοί καλοί του φίλοι, ανάμεσά τους η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Σάσα Σταμάτη, η Μαίρη Συνατσάκη, ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος, ο Νίκος Γεωργιάδης αλλά και ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς.

H μητέρα του γνωστού παρουσιαστή τον τελευταίο καιρό έδινε μεγάλη μάχη για τη ζωή της καθώς πάλευε με τον καρκίνο ο οποίος τελικά τη νίκησε. Είχε όμως συνεχώς στο πλευρό της τα παιδιά της και φυσικά τον Δημήτρη Ουγγαρέζο ο οποίος έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να έχει η μητέρα του τη φροντίδα και την αγάπη που χρειαζόταν αυτές τις δύσκολες ώρες. Δεν άντεξε, όμως και το Σάββατο το πρωί άφησε την τελευταία της πνοή βυθίζοντας στον πόνο και τη θλίψη της οικογένειά της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved