Σαμαράς-Κομμάτα: Τρελά ερωτευμένοι, λίγο πριν τον γάμο τους! Η βραδινή έξοδος και τα τρυφερά χάδια
Showbiz

Σαμαράς-Κομμάτα: Τρελά ερωτευμένοι, λίγο πριν τον γάμο τους! Η βραδινή έξοδος και τα τρυφερά χάδια

Ο Γιώργος Σαμαράς και η Κωνσταντίνα Κομμάτα, παρά το γεγονός ότι έχουν ήδη κλείσει πέντε χρόνια σχέσης, είναι τρελά ερωτευμένοι και πλέον δεν έχουν και κανέναν λόγο να το κρύβουν.

Το δήλωσε άλλωστε και η ίδια πρόσφατα στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη: «Είμαι τρελά ερωτευμένη με τον σύντροφό μου. Όταν τον είδα, είπα είμαι εγώ στο αρσενικό μου… Δεν ξέρω αν έφταιξε η απόσταση αλλά ακόμα και τώρα έχω το συναίσθημα όπως τον πρώτο καιρό… Μικρότερη έλεγα στα 26 μου θα έχω δυο παιδιά, τώρα είμαι στα 26 και δεν έχω παιδιά… Η μεγαλύτερη επιτυχία στη ζωή μου είναι ότι είμαι ευτυχισμένη…»!

Και είναι τόσο ευτυχισμένοι οι δυο τους που όπως ακούγεται έντονα, πρόκειται σύντομα να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Παρ' όλο που η βάση τους είναι στη γενέτειρα εκείνου, την Κρήτη μιας και ο Γιώργος Σαμαράς είναι από πέρυσι αντιπρόεδρος της ομάδας του ΟΦΗ, φέτος τον χειμώνα έχουν κάνει ένα... διάλειμμα και βρίσκονται τον περισσότερο καιρό στην Αθήνα αφού η Κωνσταντίνα Κομμάτα παίζει στην παράσταση Μάμα Ρόζα όπου πρωταγωνιστούν η Βίκυ Σταυροπούλου και ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης. Στο μεταξύ, τους αρέσει να απολαμβάνουν και τη νυχτερινή ζωή της πόλης αφού ο φωτογραφικός φακός τούς απαθανάτισε σε πολύ τρυφερές στιγμές τους σε έξοδό τους σε νυχτερινό κέντρο.

Κρατούσαν συνεχώς ο ένας το χέρι του άλλου, εκείνη ήταν μονίμως στην αγκαλιά του και εκείνος της έδειχνε με τρυφερότητα την αγάπη του.
Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την πρόσφατη έξοδό τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved