Απίστευτο! Η Ελένη Φουρέιρα προσποιήθηκε on camera ότι έχει οργασμό! (video+photos)
Showbiz

Απίστευτο! Η Ελένη Φουρέιρα προσποιήθηκε on camera ότι έχει οργασμό! (video+photos)

The 2night show: Η Ελένη Φουρέιρα βρέθηκε χθες το βράδυ καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου και επί τη ευκαιρία είπε να... προσποιηθεί και έναν οργασμό on camera!

Η όμορφη τραγουδίστρια η οποία γνωρίζει μεγάλη επιτυχία από τότε που ανέβηκε στη σκηνή της Eurovision και έφερε την Κύπρο στη δεύτερη θέση του διαγωνισμού, ενώ σύντομα "κοιτάει" και προς το εξωτερικό για μία λαμπρή καριέρα και εκεί, πριν βρεθεί απέναντι από τον παρουσιαστή για να μιλήσει για εκείνη, πέρασε και την... ανάκριση από τις ενοχλητικές "Μύγες".

Εκεί, η Ελένη Φουρέιρα απέδειξε πως έχει πολύ χιούμορ και ξέρει να τσαλακώνεται αφού έκανε ό,τι την... πρόσταξαν οι Φάνης Λαμπρόπουλος, Νικόλας Ράπτης και Θανάσης Πασσάς. Ακόμα και να υποκριθεί πως έχει οργασμό!

Για να την βάλουν στο... mood της έδειξαν τη... θρυλική σκηνή από την ταινία "Όταν ο Χάρι γνώρισε τη Σάλι" με πρωταγωνίστρια τη Μεγκ Ράιαν και η Ελένη Φουρέιρα με περίσσια άνεση την ακολούθησε, χαρίζοντας... μοναδικές στιγμές στους τηλεθεατές. Όσο για τις "Μύγες", κοπανιόντουσαν μέσα στο στούντιο καθώς την έβλεπαν μπροστά τους να έχει... οργασμό!

Δείτε παρακάτω το βίντεο με τον οργασμό της Ελένης Φουρέιρα:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved