Αυτά είναι τα ζευγάρια που ο έρωτάς τους γεννήθηκε στα τηλεοπτικά πλατό (Photos)
Showbiz

Αυτά είναι τα ζευγάρια που ο έρωτάς τους γεννήθηκε στα τηλεοπτικά πλατό (Photos)

Δεν είναι λίγα τα επώνυμα ζευγάρια ελληνικών σειρών που γνωρίστηκαν στο πλατό κατά τη διάρκεια γυρισμάτων και κατέληξαν μαζί στην πραγματική ζωή.

Δύσκολο πολύ να πρέπει να ενσαρκώσει ένας ηθοποιός τον ερωτευμένο, ωστόσο σε κάποιες από τις περιπτώσεις αυτές τους βγήκε… και από τον ρόλο κατέληξαν να είναι μαζί.

Κάποια από αυτά τα ζευγάρια οδηγήθηκαν στα σκαλιά της εκκλησίας με τα παιδιά τους να έχουν ολοκληρώσει την ευτυχία τους, κάποια άλλα ζουν τον έρωτα μέχρι και σήμερα ενώ από μερικά περιμένουμε ακόμη το επόμενο βήμα στη σχέση τους.


Μαριάννα ΤουμασάτουΑλέξανδρος Σταύρου

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στο πλατό της σειράς «Βέρα στο δεξί». Εκεί γεννήθηκε ο έρωτα τους και μετά από χρόνια παντρεύτηκαν και η κόρη τους ολοκλήρωσε την οικογενειακή τους ευτυχία.


Γιάννης ΜπέζοςΝαταλία Τσαλίκη

Ένα ζευγάρι διαχρονικό και πάντα ερωτευμένο. Υποδύθηκαν τους παντρεμένους στη σειρά του Ant1 «Άκρως Οικογενειακόν» ενώ έχουν παίξει μαζί σε πολλές σειρές.


Θανάσης Ευθυμιάδης - Άννα Ντιμιτρίεβιτς

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στα γυρίσματα της σειράς «Για την Άννα» και από τότε είναι μαζί. Την ευτυχία τους ολοκλήρωσαν οι δυο τους κόρες.


Μάνος Παπαγιάννης-Αγγελική Δαλιάνη

Το ζευγάρι πρωταγωνίστησε στην σειρά του Mega «Μαρία η Άσχημη». Εκεί γνωρίστηκε και πλέον έχουν μια υπέροχη οικογένεια.


Σμαράγδα Καρύδη-Θοδωρής Αθερίδης

Το ζευγάρι πρωταγωνίστησε στην σειρά του Ant1 «Φίλα το βάτραχο σου». Αυτή ήταν η συνεργασία που έμελλε να τους φέρει κοντά.


Πάνος Βλάχος-Ιωάννα Τριανταφυλλίδου

Το πολυσυζητημένο ζευγάρι που πριν λίγο καιρό επανασυνδέθηκε, γνωρίστηκε στα γυρίσματα της σειράς του Alpha «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα». Το ζευγάρι συνεχίζει την καριέρα του στην Αμερική


Γιάννης ΤσιμιτσέληςΚατερίνα Γερονικολού

Το ερωτευμένο ζευγάρι συμπρωταγωνίστησε στην μεγάλη οθόνη και την ταινία «Bachelor» ενώ μόλις βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσα η νέα τους ταινία με τίτλο «Για πάντα»

Δες στη gallery τα ζευγάρι σε δημόσιες εξόδους τους

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved