Χάρης Χριστόπουλος - Ανίτα Μπράντ: Πρώτη φορά γονείς – Ο έρωτάς τους μέσα από φωτογραφίες
Showbiz

Χάρης Χριστόπουλος - Ανίτα Μπράντ: Πρώτη φορά γονείς – Ο έρωτάς τους μέσα από φωτογραφίες

Ο Χάρης Χριστόπουλος κι η σύζυγός του Ανίτα Μπραντ περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι.

Ο δημοφιλής φωτογράφος και η αγαπημένη του έμαθαν ότι θα αποκτήσουν το πρώτο τους παιδάκι τον Δεκέμβριο, όταν η Αννίτα έκανε το test εγκυμοσύνης και είχε βγει θετικό, ενώ όταν ανακοίνωσαν το ευχάριστο γεγονός μέσα από την εκπομπή «Happy Day», εκείνη ήταν εμφανώς συγκινημένη.

Μετά από περίπου 17 χρόνια σχέσης, τα «παρακάλια» του Χάρη Χριστόπουλου στη γυναίκα του για ένα παιδί έγιναν πραγματικότητα: «Τώρα πια θέλω πολύ να κάνουμε παιδί. Την παρακαλάω, αλλά δεν έχει χρόνο. Έχουμε πει ότι πολύ σύντομα θα κάνουμε. Και είναι υπέροχο γιατί θα είναι αυτή η δουλειά μου από εδώ και πέρα. Επάγγελμα γονιός», είχε δηλώσει ο ίδιος στο περιοδικό People παλαιότερα.

To love story τους δυνατό, όμορφο και ενδιαφέρον, με τον φωτογράφο να έχει επίσης αναφερθεί στη δυναμική τη σχέση τους: «Αισθάνομαι σαν να έχω ζήσει πολλές ζωές και πλέον δεν με εντυπωσιάζει τίποτα. Ξέρεις όμως τι είναι αυτό που με κάνει να ελπίζω; Ο έρωτάς μου για την Ανίτα. Δεν θέλω να πάθω τίποτα κακό γιατί θέλω να την προσέχω. Ο μεγάλος μου στόχος, λοιπόν, είναι να είμαι καλά για να τη βλέπω ευτυχισμένη».

Λίγο, λοιπόν, πριν υποδεχτούν το πρώτο τους παιδάκι, συγκεντρώσαμε τις φωτογραφίες που δείχνουν ένα ερωτευμένο ζευγάρι, διακριτικό και ταιριαστό…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved